Κλιμάκιο της Ν.Δ αποτελούμενο από την Υφυπουργό Τουρισμού κ.Σοφία Ζαχαράκη, τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ κ. Παύλο Μαρινάκη και τον Γραμματέα  Οργανωτικού της Ν.Δ κ. Στέλιο Κονταδάκη του Νομού Χανίων, επισκέφτηκε την Τετάρτη 7-12-22 το Παράρτημα ΑμεΑ Χανίων, όπου είχε συνάντηση με τη Διοίκηση του Κ.Κ.Π.Π.Κ., με υπηρεσιακούς παράγοντες, με τους Προϊσταμένους Τμημάτων και με τον Σύλλογο Εργαζομένων.

Ο Α΄Αντιπρόεδρος του Κέντρου κ. Κουκλάκης Γεώργιος, ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κέντρο και ιδιαιτέρως για τα δύο Παραρτήματα των Χανίων.

Για την λειτουργία και τις δράσεις του Παραρτήματος ΑμεΑ Χανίων ενημερώθηκαν από την Διευθύντρια κ. Κορωνιωτάκη Μαριάννα και για το Παράρτημα Προστασίας Παιδιών & Νέων Χανίων από την Υπεύθυνη κ. Αντωνοπούλου Αγγελική.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Παραρτήματος κατέθεσε Υπόμνημα με τις λειτουργικές ανάγκες και τα προβλήματα του ΠΑμεΑ Χανίων. 

 Στην συνέχεια επισκέφτηκε το  Τμήμα Επαγγελματικής Κατάρτισης & Κοινωνικής Ένταξης των ΑμεΑ Χανίων, συνομίλησε με τους εργαζόμενους και αντάλλαξαν ευχές με τους ωφελούμενους του  προγράμματος, μέσα σε μια ζεστή και εγκάρδια ατμόσφαιρα.

Υποσχέθηκαν ότι θα είναι αρωγοί στις προσπάθειες μας για την εξεύρεση λύσης των προβλημάτων μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook