Με τέσσερις απουσίες θα παραταχθεί ο Εργοτέλης στο μεγάλο κρητικό ντέρμπι του Σαββάτου (5.15 μ.μ Novasports 2) με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το πρωί με προπόνηση που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον Νίκο Καραγεωργίου να μετράει τέσσερις απουσίες για το ματς με τον συμπολίτη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Χίμπλιγκερ και Μπουχαλάκης, καθώς και οι τραυματίες Σασιασβίλι και Τζούνιορ που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν ο γνωστός τραυματίας Ρομάνο, και οι Αθανασίου, Ευαγγέλου και Δερμιτζάκης.

Ο Ν. Καραγεωργίου επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που είναι οι : Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Κουτσιανικούλης, Μπέτο, Φραγκουλάκης, , Ρέντζας , Κανδηλάκης, Καρέλης, Μπρούνο – Χαλκιαδάκης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Δάρλας, Μπούντιμιρ, Χαντί, Λεάλ.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Όσον αφορά τις σκέψεις του Νίκου Καραγεωργίου για τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας ο Καβαλιώτης τεχνικός φαίνεται να προβληματίζεται για μια θέση. Αυτή έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας όπου την θέση διεκδικούν οι Τζανακάκης και Γιαλούσης με τον πρώτο να έχει ένα προβάδισμα.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Εργοτέλη κόντρα στον ΟΦΗ είναι αυτή με τον Πίρσον κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γιαλούση η τον Τζανακάκη, αριστερά τον Δάρλα, και στα στόπερ τους Σαρρή και Γιοβάνοβιτς.

Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κυριακίδης και Ολίσε με τον Φραγκουλάκη να παίζει λίγο πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο , ενώ όσον αφορά την επίθεση δεξιά θα είναι ο Κατσικοκέρης, αριστερά ο Κουτσιανικούλης και στην κορυφή ο Μπούντιμιρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook