Για τα περισσότερα κοριτσάκια, το παιχνίδι με τα μαλλιά της μαμάς τους είναι διασκέδαση. Για τη μικρή Lola Etchells όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και ίσως πρόκειται για την μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής της.

Το 6χρονο κοριτσάκι βοήθησε τη μαμά της να προετοιμαστεί για τις συνέπειες της χημειοθεραπείας που θα ξεκινούσε και της κούρεψε τα μαλλιά.

The video was created by Lola's father Craig who is a former sound engineer

Οι γονείς της μικρής, Sara και Craig, αρχικά είχαν σκεφτεί να κουρέψει η ίδια τη μαμά της για να αρχίσει να καταλαβαίνει, να μπαίνει στο κλίμα και να συλλάβει την πραγματικότητα της δοκιμασίας που μπαίνει η οικογένειά της.

Lola and Sara share a giggle as they prepare Sara for chemotherapy

Με την ενθάρρυνση συγγενών και φίλων, γύρισαν βίντεο αυτή τη συγκινητική στιγμή και ελπίζουν στην ευαισθητοποίηση του κόσμου και στις φιλανθρωπίες απέναντι στα καρκινοπαθή άτομα.

Concentration: Lola snips away at her mother's brown bob

 Η 44χρονη Sara έμαθε τον Σεπτέμβρη ότι έχει καρκίνο του μαστού. Η Lola κούρεψε τη μαμά της και μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα κεραμεικό μπωλ.

Team effort: Sara Etchells carefully collects the shorn hair

Sara, who works as a breast feeding support worker at Tameside Hospital in Ashton-under-Lyne, was told that she had cancer last September

Δες το συγκλονιστικό βίντεο

(Tlife)