create.vista

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Φωτογράφιση για την στήριξη των οικογενειών του «Ορίζοντα».

Οι φωτογράφοι Ζαχάρης Ανδρεαδάκης και Γιώργος Ζακυνθινάκης από την Zita Alpha Photography για μία ακόμη φορά είναι δίπλα στο έργο του «Ορίζοντα» και στις οικογένειες παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο.


Καλούνται μικροί και μεγάλοι να έρθουν την Κυριακή στην Οδό Τσουδερών 38Α, από τις 11:00 έως τις 16:00, να φωτογραφηθούν σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο και εορταστικό φόντο για καλό σκοπό!

Παιδιά και οικογένειες, φίλοι ή ζευγάρια σας περιμένουμε με τα πιο λαμπερά χαμόγελα και τη γιορτινή σας διάθεση, να ποζάρουμε και να φωτογραφηθούμε με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων του «Ορίζοντα».

Η φωτογράφιση δεν έχει προκαθορισμένο κόστος. Θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν συμβολικά δωρεά όποιο χρηματικό ποσό επιθυμούν. Οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες για παραλαβή από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης του «Ορίζοντα» στον Πολυχώρο Δράσεων (Τσουδερών 38Α).

Παράλληλα, η εθελοντική ομάδα «Γειτόνισσες Χαλέπας» θα ετοιμάσουν τους πιο λαχταριστούς λουκουμάδες για εμάς, ενώ ο dj Νίκος Ζακυνθινάκης θα μας διασκεδάσει με τις μουσικές του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook