Σε διψήφιο αριθμό έφτασε τη διαφορά από την 3η θέση της βαθμολογίας της Β\’ ΕΠΣΧ η Α.Ε. Κυδωνίας μετά τη δύσκολη νίκη της επί του Φωστήρα με 1-0 στον Αλικιανό.

Το συγκρότημα του Μάνου Καλαμπακάκη πήρε την 9η σερί νίκη του χάρη σε ένα γκολ του Ντουντουλάκη στο 73\’ με εναέριο βολέ έξω από την περιοχή, συναντώντας αρκετές δυσκολίες πάντως από το σύλλογο των Αγίων Σαράντα, που είχε δοκάρι στο 30\’ με τον Ντούφα και συγχαίρει τον Γιώργο Γιαννουλάκη και τους βοηθούς του (Πετεινάτος-Λεκάκης) για την διαιτησία.

Σημαντικό έδαφος στη \”μάχη\” της ανόδου έχασε ο Παγχανιακός που γνώρισε ήττα-έκπληξη από τον ουραγό Διγενή με 2-0 στα Παλαιά Ρούματα. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη με γκολ των Νικολαντωνάκη (55\’) και Αλ. Κατάκη (75\’).

Την ευκαιρία να \”πιάσει\” στην 3η θέση την ομάδα της Νέας Χώρας έχασε ο Χάλης, που αναδείχθηκε ισόπαλος στο Νιο Χωριό με τον Διαγόρα (2-2). Ο σύλλογος του Βαρύπετρου προηγήθηκε στο 30\’ με πέναλτι του Ν. Νικολιουδάκη, αλλά η ομάδα του Αποκόρωνα ανέτρεψε το σκορ με γκολ ων Λουσέι (60\’) και Πελεκούδα (65\’), με τον τελευταίο να σκοράρει με μακρινό εκπληκτικό σουτ. Το τελικό 2-2 πέτυχε στο 75\’ ο Βάλαρης.

Την 11η νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο \”νεοφώτιστος\” Άρης με 4-1 επί του Ιδομενέα, παίρνοντας παράλληλα \”ρεβάνς\” για την ήττα του πρώτου γύρου (1-3). Ο ιστορικός σύλλογος του Γαλατά προηγήθηκε στο 10\’ με τον Ν. Κελάκη, χάνοντας με τον ίδιο ευκαιρία για το 0-1. Οι γηπεδούχοι, αφού είχαν δύο δοκάρια με τον Γιανναράκη έφτασαν στην ισοφάριση με τον ίδιο παίκτη στο 40\’.
Στο 65\’ ο Κυπραίος έκανε το 2-1, σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του, ενώ στο 70\’ ο Λιανιδάκης κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος (3-1). Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν ότι ο βοηθός Γιουματζίδης υπέδειξε στο διαιτητή Κωνσταντόπουλο ότι η παράβαση ήταν εκτός περιοχής, αλλά ο ρέφερι πήρε τη φάση πάνω του. Το τελικό 4-1 έκανε στο 85\’ ο Γιανναράκης. Οι ηττημένοι είχαν δοκάρι με τον Βούρβαχη και διπλή ευκαιρία με τον ίδιο και τον Κουρκούνα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook