Το θρίλερ για την εξασφάλιση της δανειακής σύμβασης και των επώδυνων μέτρων που θα την \”συνοδεύουν\” κορυφώνεται καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr πριν την οριστικοποίηση του κειμένου που αναμένεται να εξετάσουν καταρχήν κατά μόνας και, εν συνεχεία σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Καρατζαφέρης, θα υπάρξει συνάντηση της Τρόικας με τους υπουργούς των κρισιμότερων για το Μνημόνιο τομέων.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έχει οριστεί για τις 11.30, ωστόσο παραμένει κρυφός – αν όχι …αβέβαιος – ο τόπος πραγματοποίησής της, με δεδομένο το συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Το παρών αναμένεται να δώσουν οι υπουργοί Οικιονομικών Ευαγγ. Βενιζέλος, Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππας, Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης και πιθανότατα και οι κ. Αβραμόπουλος (Άμυνας), Λοβέρδος (Υγείας) – ίσως και η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook