Μέσα σε κλίμα έντονης ευφορίας και διάθεσης για διασκέδαση, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012. Η εκδήλωση έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης και συμμετοχής και έδωσε στους παρευρισκόμενους μια γερή δόση αισιοδοξίας εν μέσω της κακής οικονομικής κατάστασης που βιώνει γενικά η χώρα αλλά και των μεγάλων λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ειδικότερα η κολύμβηση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Ε.Α.Κ. Χανίων κ. Ιπποκράτης Μανουδάκης, ο Δημοτικός σύμβουλος Χανίων κ. Νικόλαος Βλαζάκης, το μέλος της Επιτροπής διοίκησης του Ε.Α.Κ. Χανίων και έφορος κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων κυρία Πατσιά – Ορφανουδάκη Αλεξάνδρα, η έφορος κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων κυρία Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, ο έφορος κανόε καγιάκ κ. Καλλιβρετάκης Δημήτρης και όλοι οι προπονητές και προπονήτριες των τμημάτων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η απονομή τιμητικής πλακέτας στις αθλήτριες κολύμβησης του Ν.Ο. Χανιών Ντουντουνάκη Άννα και Λαμπαρδάκη Ροζάννα.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook