Εντός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό (vs ΟΦΗ) και Ολυμπιακό (vs Αστέρα Τρίπολης), εκτός για ΑΕΚ (vs Βόλο) και ΠΑΟΚ (vs Ατρόμητο).

Δείτε εδώ αναλυτικά τα προγνωστικα super league.

Το ματς Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνει της αγωνιστική της Boxing Day, ενώ ξεκινά ξανά μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ και η Α’ Γαλλίας.

485. Βόλος – ΑΕΚ (19:30)

Συνεχίζουμε με δύο ματς από τη Super League. Ο Βόλος «τσίμπησε» έναν βαθμό στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, όμως δεν σκόραρε σε δεύτερο επίσημο ματς μετά την επανέναρξη. Μεγάλη η απώλεια του Πάολο Φερνάντες (διεκόπη ο δανεισμός του και πήγε στην ΑΕΚ), μόνο με μεταγραφικές προσθήκες μπορεί να καλυφθεί. Η ΑΕΚ ζορίστηκε από τη Λαμία, όμως με πρωταγωνιστή τον Φαν Βέερτ επικράτησε 3-0 και μείωσε την απόσταση από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Θα έχει τη συμπαράσταση 5.000+ οπαδών της και θα νιώθει σαν… γηπεδούχος. Δύσκολα θα γκελάρει το φαβορί, για να πονταριστεί το διπλό θα πρέπει να κολλήσουμε το Οver 1,5 και να φτάσουμε την απόδοση 1.90.

489. Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (21:30)

Το δεύτερο ματς είναι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού, ο οποίος πέταξε δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Δεν «κλείδωσε» το ματς στις ευκαιρίες του και το πλήρωσε με την ισοφάριση στο φινάλε. Ο ΟΦΗ, χωρίς να είναι χειρότερος, ηττήθηκε από τον Ατρόμητο εντός έδρας με 1-0. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ, ενώ έχει ξανά πολλές και σημαντικές απουσίες. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει επιστροφή στις νίκες και ο ΟΦΗ δεν δείχνει ικανός να του στερήσει την επιθυμία. Κλειστά σκορ εμφανίζουν οι γηπεδούχοι εντός έδρας, καλυπτόμαστε με το συνδυαστικό 1 & Under 3,5, σε απόδοση 2.00.

495. Λιντς – Μάν. Σίτι (22:00)

Περνάμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Λιντς πήγε στη διακοπή προερχόμενη από την ήττα 4-3 από την Τότεναμ. Ακόμα και με ματς λιγότερα είναι κοντά με την επικίνδυνη ζώνη και χρειάζεται προσοχή. Γεμάτο το απουσιολόγιο, δεν προετοιμάστηκε με τον ιδανικότερο τρόπο για το αποψινό ματς. Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-2 της Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. «Καυτός» ο Χάαλαντ, χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά για να βρει γκολ. Η Άρσεναλ κέρδισε και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους 8 βαθμούς, μεταφέροντας την πίεση στην ομάδα του Γκουαρδιόλα. Θεωρούμε δεδομένη την επικράτηση του φαβορί και ψάχνουμε με τί να συνδυάσουμε το διπλό για να πάρουμε ικανοποιητική απόδοση. Η αμφιβολία για τη συμμετοχή αρκετών παιχτών στη Λιντς μάς σπρώχνει προς την «καθαρή» νίκη της Σίτι, το διπλό συνδυαστικά με το N/G είναι σε απόδοση 2.25.

497. Παρί Σ.Ζ. – Στρασβούργο (22:00)

Κλείνουμε με Α’ Γαλλίας. Η Παρί κάνει… περίπατο σε ακόμα ένα πρωτάθλημα, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με επίδοση 13-2-0! Χωρίς το Μέσι θα παραταχθεί στο αποψινό ματς, όμως κανονικά θα είναι οι Εμπαπέ, Νεϊμάρ. Ζόρικη αποστολή περιμένει το προτελευταίο Στρασβούργο. Καθόλου καλές οι αμυντικές του επιδόσεις, είναι χαρακτηριστικό πως η εστία του παραβιάστηκε μίνιμουμ 2 γκολ στα 6 από τα τελευταία 7 ματς. Επιθετικά έχει δυνατότητες και μπορεί να συνεισφέρει και αυτό στο σκοράρισμα. Στο 2.15 ανεβαίνει η απόδοση του άσου, ζητώντας παράλληλα και τουλάχιστον 3 γκολ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook