Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 15.00, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Χανιά και γυναικών από την Παλαιόχωρα και το Λύκειο Σούδας, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, που προωθεί η ΕΠΟ έπειτα από έγκριση της UEFA.

Μέσα από το σάιτ του ΑΟΧ υπάρχει ενημέρωση για το συγκεκριμένο αγώνα, ενώ αναφέρεται ότι την Πέμπτη (9/2) θα υπάρξει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Αναλυτικά:

\”Στα πλαίσια του προγράμματος «Ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα» που προωθεί η ΕΠΟ καιτελεί υπό την έγκριση της UEFA, ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ συνδιοργανώνει με την Ε.Π.Σ. Χανίων, φιλικό αγώνα με ομάδα που θα απαρτίζουν κορίτσια από την Παλαιόχωρα και το Λύκειο Σούδας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 15.00 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Στόχος της ομάδας μας είναι να δώσει την δυνατότητα σε κορίτσια από όλο το Νομό Χανίων, να γνωρίσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου από κοντά, είτε παίρνοντας ενεργά μέρος με την συμμετοχή τους, είτε να το παρακολουθήσουν σαν θεατές. Καλούμε τους φιλάθλους των Χανίων να δώσουν το «παρών» και να διαπιστώσουν ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο είναι εξίσου θεαματικό και ενδιαφέρον με το ανδρικό, τους γονείς να ξεπεράσουν τα ταμπού ότι το ποδόσφαιρο είναι ανδρική υπόθεση και τέλος τα κορίτσια από τα Χανιά να αγκαλιάσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, καλούμε τα ΜΜΕ των Χανίων, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 στις 13.30, σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χανίων και παρακαλούμε να συμβάλλουν στην προώθηση και προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου με κάθε τρόπο.\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook