Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, με τον Αθλητισμό να αποτελεί έναν από τους τρεις κύριους πυλώνες της, μεταξύ της Εκπαίδευσης και της προσφοράς στη Κοινωνία.

Η συνάντηση της αθλήτριας με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΜΟΒΙΑΚ, κ. Εμμανουήλ Σβουράκη, αλλά και τη σύζυγο του Μαρία Σβουράκη, Υπεύθυνη Ιατρικού τμήματος της ΜΟΒΙΑΚ, πραγματοποιήθηκε στις ανανεωμένες κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Ακρωτήρι Χανίων.

Η διοίκηση της ΜΟΒΙΑΚ δηλώνει υπερήφανη για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας με τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια του στίβου, Δήμητρα Γναφάκη, και θα συνεχίσει πιστά να τη στηρίζει τόσο στον επόμενο στόχο της, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στη Βουδαπέστη, όσο και στην προσπάθεια κατάκτησης κάθε νέου στόχου που θα θέτει.

Λίγα λόγια για την Αθλήτρια

Η Δήμητρα Γναφάκη, εκτός από το βασικό της αγώνισμα, τα 400μ. με εμπόδια, είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας σκυταλοδρομίας 4×400μ. με συμμετοχές σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις, οι οποίες την έχουν πλέον καταστήσει μία από τις μεγάλες και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες της Ευρώπης.

Παρά το νέο ατομικό της ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου το 2022, η Δήμητρα συνεχίζει να θέτει υψηλούς στόχους και μαζί με τον προπονητή της, Μιχάλη Μανουσάκη, και τη στήριξη της ΜΟΒΙΑΚ, οδεύει προς ένα λαμπρό μέλλον στον αθλητικό χώρο.

Λίγα λόγια για τη ΜΟΒΙΑΚ

Η ΜΟΒΙΑΚ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ευρώπη, στον τομέα των πυροσβεστικών και ιατρικών ειδών, με διεθνή αναγνώριση και δραστηριότητα σε πάνω από 110 χώρες σε όλο το κόσμο. Η φιλοσοφία της εταιρίας Αξία στην Ασφάλεια…Επένδυση στην Ποιότητα,αποτελεί το βασικό κίνητρο του εργατικού δυναμικού της, το οποίο συνεχίζει να ακολουθεί πιστά τις αξίες της εταιρίας που την έφεραν στη κορυφή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook