Ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης με τον Αντιδήμαρχο Τάσο Αλόγλου και τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Γιώργο Φραγκιαδάκη, μετέβησαν το πρωί στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν αυτές τις γιορτινές ημέρες, να ανταλλάξουν ευχές και να δώσουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις ημέρες στην παιδιατρική κλινική του ιδρύματος.

Συνοδευόμενοι από τον Διοικητή του Νοσοκομείο Γιώργο Μπέα, τον αναπληρωτή διοικητή Μάνο Μπολώτη και τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων Βαρδή Γεωργακάκη, επισκέφθηκαν και άλλους χώρους του νοσοκομείου Χανίων ανταλλάσσοντας ευχές και ευχαριστώντας το προσωπικό του ιδρύματος για την σημαντική προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Δήμαρχος Χανίων σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφερε: «Τις γιορτινές αυτές ημέρες, βρισκόμαστε εδώ στο Νοσοκομείο Χανίων, για να ευχηθούμε στα παιδιά που νοσηλεύονται εδώ, στη παιδιατρική Κλινική, να τους δώσουμε ένα χαμόγελο και να τους δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας με δώρα που θα τα συντροφεύσουν κατά την παραμονή τους εδώ. Είμαστε επίσης εδώ, για να ευχαριστήσουμε δημόσια τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου για τη σπουδαία δουλειά και το έργο που προσέφεραν και προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια, σε δύσκολες συνθήκες και να τους υπενθυμίσουμε ότι η κοινωνία των Χανίων βρίσκεται δίπλα τους και να μπορέσουμε με αισιοδοξία και χαμόγελο να υποδεχτούμε το 2023. Χρόνια Πολλά σε όλους».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου με τη σειρά του, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Χανίων, επισήμανε: «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμαρχος Χανίων εκπροσωπώντας το Δημοτικό Συμβούλιο και εκφράζοντας τη μεγάλη ευαισθησία, την αγάπη και την εκτίμηση στο Νοσοκομείο Χανίων, στους εργαζόμενους και κυρίως στα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις μέρες έφερε τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Θα θέλαμε ως διοίκηση του ΓΝΧ να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς και να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά, χρόνια καλά με υγεία σε όλον τον κόσμο».

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook