Οι έρευνες για το νεκρό μωρό που εντοπίστηκε στον Αλιάκμονα και κατηγορείται ότι πέταξε η μητέρα του είναι σε εξέλιξη και με βάση πληροφορίες η γιαγιά του παιδιού φέρεται να ήθελε η κόρη της να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Live News αναφέρει πως η μητέρα της 29χρονης είχε ζητήσει κατ’ επανάληψη τους τελευταίους μήνες να νοσηλευτεί η κόρη της σε ψυχιατρική κλινική.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, όμως η ίδια φέρεται να φοβόταν πως η κόρη της μπορούσε να βλάψει τόσο τον εαυτό της, όσο και το μωρό της.

Σημειώνεται, ότι πληροφορίες αναφέρουν πως η 29χρονη πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές. Μάλιστα, ο δικηγόρος της Αντώνης Μπιδέρης δήλωσε ότι η 29χρονη «έδειχνε να το γνωρίζει αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει. Την ενημέρωσαν οι οικείοι της. Είναι σοκαρισμένη. Είναι ένας άνθρωπος που τα μάτια της δεν μπορούν να σου πουν πολλά. Αρνείται την κατηγορία και λέει συνέχεια “Δεν σκότωσα το παιδί μου. Δεν είμαι εγώ που πέταξα το μωρό μου στα κρύα νερά του Αλιάκμονα”. Σε κανένα σημείο της δικογραφίας, ούτε στην αυθόρμητη κατάθεση της, είπε ούτε μια φορά ότι διέπραξε το έγκλημα. Αρνείται εξ’ αρχής την κατηγορία».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook