Βασίλης Φουντουλάκης Βασίλης
Φουντουλάκης

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο δρόμο (Ακτή Κανάρη) του κολυμβητήριου και ακριβώς έξω από αυτό. Μια τεράστια ρωγμή (αρκετά βαθιά), μήκους περίπου 15 μέτρων έχει δημιουργηθεί στο ύψος του κολυμβητήριου και ο κίνδυνος, ακόμα και κατάρρευσης του δρόμου, είναι ορατός.

Πιθανότατα λόγω εργασιών που γίνονται πλησίον του δρόμου έχει διαβρωθεί το υπόστρωμα με συνέπεια, ο δρόμος να έχει, στην κυριολεξία “κάτσει” με τις συνέπειες να είναι απρόβλεπτες, αν δεν επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Βλέπετε και στις φωτογραφίες του Flashnews.gr πώς κάποια αυτοκίνητα που έχουν παρκάρει στο σημείο έχουν σχεδόν “βυθιστεί”.

Πρόκειται για ένα σημείο ευρείας κυκλοφορίας και οχημάτων και πεζών, αφού καθημερινά πηγαινοέρχονται παιδιά με τους γονείς τους, λόγω προπονήσεων στο κολυμβητήριο.

Το σκηνικό θυμίζει λίγο… θρίλερ και συμπληρώνεται, δυστυχώς, σε απόλυτη αρμονία, λόγω και της τραγικής κατάστασης που (ακόμα και τώρα και έως πότε άραγε και παρά τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις στο πρόσφατο παρελθόν) παρουσιάζει το ίδιο το κολυμβητήριο Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook