Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι από τους παίκτες που θα διαγωνιστούν στο Survivor All Star και σύμφωνα με όσα δήλωσε, δεν θα έμπαινε στο ριάλιτι ούτε για 20.000 ευρώ την εβδομάδα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχολίασε την είσοδο του Κωνσταντίνου Βασάλου, της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και άλλων ζευγαριών στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σχετικά με αυτό, είπε:

«Δεν πρόκειται να τα βρούμε ποτέ και δεν πρόκειται να πάω. Είναι κάποια πράγματα που είδα που δεν θέλω να πάω. Δεν πρόκειται να μπω στο Survivor ούτε με 20.000 την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να πάω. Είναι πολλά ζευγάρια, πολύς έρωτας, θα είναι Survivor, θα είναι κάτι άλλο;».

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Θα είναι και κάτι ζευγάρια που τα έχουν βρει από εδώ και θα το παίξουν νέα ζευγάρια. Θα βγω αληθινός. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό.

Δεν θέλω να πάω στο Survivor. Το μόνο αληθινό ζευγάρι είναι η Μαριαλένα και ο Σάκης. Και ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα. Ο Βασάλος νομίζω θα είναι με κάποια άλλη κοπέλα μέσα, έτσι έχω ακούσει, σαν ζευγάρι.

Ο Αλέξης Παππάς έπρεπε ήδη να έχει υπογράψει. Δεν τα έχει βρει και αυτός. Όταν έπαιρνε 5-6 χιλιάρικα να πάει με τα ίδια λεφτά δε γίνεται.

Ο δικηγόρος μου από τον ζήλο του είπε κάποια πράγματα. Είναι κάποια άτομα από το 21 που γράψανε ιστορία. Ο Τζέιμς, ο Άλεξ, ο Ντάφυ. Ναι ρε φίλε, 60% έκανε γιατί να πούμε ψέματα; Όχι ότι ήμουν μόνο εγώ αλλά ήμουν και εγώ».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook