Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μία νέα φάση στην προσωπική της ζωή, μετά το διαζύγιο από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ. Ακολούθησε μία σύντομη σχέση με τον Πιτ Ντέιβιντσον, ωστόσο αποφάσισαν πως ταιριάζουν περισσότερο ως φίλοι, ενώ εθεάθη να φιλιέται έξω από το διαμέρισμά της και με τον καλλιτέχνη, Τζακ Γκριρ.

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός αναζητά καινούριο σύντροφο, αλλά όπως αποκάλυψε στο podcast της δεν βιάζεται να τον βρει, καθώς απογοητεύεται ολοένα και περισσότερο με τους άντρες που πιστεύουν ότι θέλουν μια δυνατή ανεξάρτητη γυναίκα σαν αυτήν, αλλά στην πραγματικότητα δεν θέλουν.

Η Ραταϊκόφσκι είπε πως οι άντρες μπορούν να τρομοκρατούνται από αυτήν και αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο που το κάνει πολύ δύσκολο να βγαίνει με άντρες, ειδικά με εκείνους που είναι λιγότερο επιτυχημένοι από αυτήν.

«Πάντα ένιωθα μια δυνατή γυναίκα και μετά, καθώς μεγαλώνεις, δεν χρειάζεσαι πραγματικά έναν άντρα, όταν είσαι οικονομικά ασφαλής», είπε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της «High Low with EmRata», που είχε καλεσμένη την Ολίβια Πόντον.

«Οι άντρες έχουν πει “μου αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες”» είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που μισώ με τα ραντεβού με άντρες, συγκεκριμένα, είναι ότι το λατρεύουν και μετά, σιγά σιγά αποδυναμώνονται, και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτά τα συναισθήματα και σε αγανακτούν και αρχίζουν να σε γκρεμίζουν».

Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις της, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι τόνισε πως: «Είναι τόσο μπερδεμένο και άδικο γιατί νομίζω ότι πολλοί άντρες που πραγματικά πιστεύουν ότι θέλουν μια δυνατή γυναίκα, δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν. Δεν ξέρουν τι σημαίνει για τη δική τους ταυτότητα. Είναι ένας από τους λόγους που καταλαβαίνω γιατί βγαίνω με γυναίκες».

Η εφαρμογή γνωριμιών και τα αιτήματα από γυναίκες

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει δηλώσει εδώ και πολύ καιρό ότι της αρέσουν άνθρωποι και από τα δύο φύλα.

Σε ένα άλλο επεισόδιο από το podcast της που είχε κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκεμβρίου αποκάλυψε ότι αποφάσισε να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή γνωριμιών.

«Είπα μέσα μου “δεν γα****”. Ένιωθα προκλητική βέβαια, γιατί υπήρξαν τόσα άτομα που μου είπαν να μην το κάνω», είπε αρχικά. Αν και δεν διευκρίνισε σε ποια εφαρμογή έγινε μέλος, ανέφερε πως έχει δεχτεί μερικά αιτήματα από γυναίκες, τα οποία και χαρακτήρισε «συναρπαστικά».

Πρόσθεσε μάλιστα, πως αν και της αρέσει, δεν θεωρεί ότι θα βρει τον δικό της τύπο εκεί. «Η εφαρμογή αυτή αισθάνομαι ότι είναι για λευκούς. Εγώ θα ήθελα έναν πιο ιδιαίτερο τύπο γυναίκας ή άνδρα, οπότε δεν νομίζω ότι θα συναντήσω τη λαίδη μου εδώ», συμπλήρωσε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook