Κωνσταντίνος Συλιγάρδος Κωνσταντίνος
Συλιγάρδος

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε ένα ντεμαράζ «επικοινωνιακής πολιτικής» του ΣΥΡΙΖΑ σε δυο μέτωπα που χρήζουν ανάλυσης.

Βέβαια στην μια περίπτωση πέφτει τρελό γέλιο στην άλλη όμως άνθρωποι που έχουν συναίσθηση μιας σοβαρότητας «βάζουν τα κλάμματα» με αυτά τα καμώματα.

ΠΡΩΤΟΝ: Στο μέτωπο της ανάγκης της κοινωνίας για πολιτική αλλαγή,με μαζικά «τιτιβίσματα» και αναρτήσεις που ξεπερνούν τα όρια της φτηνής αστειότητας!

Τόσο πολύ που έχουν γίνει viral ανέκδοτα μεταξύ αναγνωστών.

Αφορούν την υποτιθέμενη «είσοδο» κάποιων πολιτών σε μαγαζάκια για ψώνια!

(Δείτε σχετική φωτογραφία που παραθέτω)

Μιλάμε για την απόλυτη επικοινωνιακή και καθοδηγητική φτώχεια και ξεπεσμό.

Ακόμα πάντως και ως αστείο ήδη χαρακτηρίζεται ως αποτυχημένο γεγονός που δείχνει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν στοιχειώδη αίσθηση χιούμορ,άρα και ευφυΐας!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Στην υπόθεση των «μεταναστών και της νεκρής μικρής Μαρίας» στον Έβρο,που φυσικά δεν υπήρξε ποτέ.

Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για την χώρα,αποδεικνύεται ότι,η όλη υπόθεση φαίνεται να αφορά κακοστημενη επιχείρηση της Τουρκίας για να προκαλέσει πρόβλημα(…) και το οποίο με τρόπο εθνικά ύποπτο ο ΣΥΡΙΖΑ,κάποιες ΜΚΟ και κάποιοι «δημοσιογράφοι» ευτυχώς χωρίς έρεισμα και απήχηση στην κοινωνία, που προσπάθησαν να «πουσάρουν» μπας και η αξιωματική αντιπολίτευση δρέψει λιγο πριν την κάλπη δημοσκοπικούς καρπούς και ξεκολλήσει από το εφιαλτικό ποσοστό της ήττας που συγκεντρώνει.

Είναι οι αυτοαποκαλούμενοι αδούλωτοι και καλά,δημοσιογράφοι που υπηρετούν πιστά και σκληρά το ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του,και όποιος τους ξεκουκουλώνει,είναι διαπλεκόμενος κατά την φτωχή αντίληψη τους,η οποία όμως τους έχει οδηγήσει και εκεί που βρίσκονται!

Στο απόλυτο περιθώριο.

Απορώ μάλιστα που για την δεύτερη υπόθεση δεν έχει επέμβει ακόμα ο εισαγγελέας και οι ανακριτικές αρχές, για έρευνα, μιας και η σκοτεινή αυτή υπόθεση,αφήνει σοβαρά αναπάντητα ερωτήματα στα οποία πρέπει να πέσει άμεσα φως από τις αρχές.

Δυο απλά συμπεράσματα:
Πρώτον,

Μάλλον θα πάμε στην ποιο αδιάφορη προεκλογική μάχη γιατί βλέπω πως με αυτές τις πρακτικές η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταφέρει να γίνεται αφενός περίγελος της πολιτικής σκηνής και της κοινωνίας, αφετέρου εθνικά ύποπτη στα μάτια του κόσμου.

Μάλιστα στον βωμό του «παίζω τα ρέστα μου» δεν διστάζουν να παίξουν με το ίδιο το εθνικό συμφέρον της χώρας…

Δεύτερον,


Στην Κουμουνδούρου φαίνεται πως εκτός από αναζήτηση σοβαρού πολιτικού προσωπικού (γιατί μ αυτούς φάνηκε πως ο Τσίπρας ποντάρει σε αγελάδες για να τρέξει σε ιπποδρόμιο) πρέπει να βρουν άμεσα και σοβαρούς επικοινωνιολόγους που θα τους προστατεύουν από τέτοιες σοβαρές γκάφες και φτηνιάρικες ανοησίες,που εκθέτουν ακόμα και στα μάτια των σοβαρών κομματικών τους φίλων την παράταξη.

Δεν σας κρύβω πως κάποιοι νηφάλιοι έχουν αρχίσει ήδη να το επισημαίνουν βλέποντας αυτό που πλησιάζει(…) όπως έχουμε ξαναγράψει.

Να σας θυμίσω μόνο ότι αυτοί με τους οποίους έχει μπλέξει ο «άχαστος» Αλέξης στο τέλος του 2023 θα έχει καταγράψει ένα μοναδικό αρνητικό ρεκόρ!
Θα μετρά 8 σερί ήττες.

Τέσσερις το 2019 σε Ευρωκάλπη,Εθνικές, Αυτοδιοίκηση πρώτου, και δεύτερου βαθμού, και ακόμα τέσσερις στη διπλή κάλπη σε λίγους μήνες και αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Αν προσθέσω και τις Ευρωεκλογές που ακολουθούν,σύνολο 9!

Το λες και αρνητική επίδοση που ξεπερνά το βατερλό.

Κώστας Συλιγάρδος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook