Στη λίστα με τα πλουσιότερα κατοικίδια στον κόσμο φιγουράρουν οι τετράποδοι φίλοι της Τέιλορ Σουίφτ με τη γάτα της να αξίζει 97 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AllAboutCats.com η λίστα διαμορφώθηκε από τα κέρδη που έχουν μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram από δημοσιεύσεις, περισσότεροι ακόλουθοι, και «likes» με εξαίρεση τη γάτα της Σουίφτ.

«Η αξιολάτρευτη σκωτσέζικη φολντ ”Ολίβια”, απέκτησε την περιουσία της πρωταγωνιστώντας μαζί με την σούπερ σταρ-ιδιοκτήτρια της σε πολλά μουσικά βίντεο, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά προϊόντων και έχει κάνει διαφημιστικά μεγάλου προϋπολογισμού,» εξηγεί η ιστοσελίδα.

Το πλουσιότερο κατοικίδιο στον κόσμο, είναι ο γερμανικός ποιμενικός «Gunther VI», με καθαρή αξία 500 εκατομμύρια δολάρια ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η γάτα «Nala» με 100 εκατομμύρια δολάρια και 4,4 εκατομμύρια να την ακολουθούν στο Ιnstagram, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη λίστα βρίσκονται και τα τέσσερα σκυλιά της Όπρα Γουίνφρεϊ τα οποία θα κληρονομήσουν 30 εκατομμύρια δολάρια όταν εκείνη φύγει από τη ζωή, η γάτα του σχεδιαστή μόδας Καρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld) η οποία κληρονόμησε 13 εκατομμύρια δολάρια μετά το θάνατό του και ο «Pontiac», ο οποίος κληρονόμησε $5 εκατομμύρια μετά το θάνατο της ηθοποιού Μπέτι Γουάιτ (Betty White).

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook