Η δημιουργία της απόλυτης ιεροτελεστίας χαλάρωσης γίνεται πιο εύκολη και απλή από ποτέ. Πλέον μπορείτε να βρείτε στο φαρμακείο online μια ευρεία γκάμα σε προϊόντα περιποίησης και αναζωογόνησης, για να ανανεωθείτε αποτελεσματικά στο σπίτι. Στη συνέχεια, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε το σπίτι σας στο πιο χαλαρωτικό spa.

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας από τις ρίζες ως τις άκρες

Τα υγιή, ενυδατωμένα και απαλά μαλλιά είναι απλά ακαταμάχητα. Για να τα διατηρήσουμε σε φόρμα, χρειάζεται συνεπής φροντίδα και περιποίηση. Επιλέξτε ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό και ολοκληρώστε το λούσιμό σας με ένα πλούσιο ενυδατικό conditioner. Μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας και τα αρώματα που προτιμάτε. Εάν στεγνώνετε ή ισιώνετε τα μαλλιά σας (με ψαλίδι ή σίδερο μαλλιών), θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα ποιοτικό serum ή λάδι προστασίας για να τα προστατεύσετε από την ανεπιθύμητη φθορά. Εάν χρησιμοποιείτε βαφές μαλλιών, μπορείτε να επιλέξετε ένα ειδικό σαμπουάν, που θα «κλειδώσει» την απόχρωση που επιθυμείτε, διατηρώντας το χρώμα ζωντανό και την τρίχα ελαστική.

Ενυδατώστε σε βάθος το πρόσωπό σας

Η επιδερμίδα μας χρειάζεται φροντίδα και εντατική ενυδάτωση για να διατηρήσει την ελαστικότητά της. Επενδύστε σε ένα ποιοτικό scrub προσώπου, το οποίο θα απαλλάξει την επιδερμίδα σας από τα νεκρά κύτταρα και θα αναδείξει τη φυσική λάμψη του προσώπου σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια πλούσια ενυδατική μάσκα προσώπου, η οποία θα θρέψει την επιδερμίδα σας σε βάθος, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη νεανική της όψη. Για την περιοχή των ματιών, επιλέξτε κάποια από τις δεκάδες κρέμες ματιών που προλαμβάνουν τις λεπτές γραμμές και χαρίζουν στο βλέμμα σας μια αίσθηση ξεκούρασης.

Καθαρίστε σε βάθος ολόκληρο το σώμα σας

Είτε με ντους είτε με αφρόλουτρο, το σώμα μας χρειάζεται βαθύ καθάρισμα για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ημέρας. Επενδύστε σε ένα ποιοτικό σαπούνι και συνδυάστε το με ένα βαθύ scrub σώματος το οποίο θα απολεπίσει το δέρμα σας, θα σας απαλλάξει από τα νεκρά κύτταρα και θα τονώσει παράλληλα την κυκλοφορία σας. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στα αρώματα τα οποία επιλέγετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Βότανα όπως η λεβάντα και το ginger λειτουργούν ως φυσικά αναλγητικά, ενώ άλλα όπως η μέντα και το χαμομήλι ενισχύουν την χαλάρωση και βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου σας.

Επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ

Η επιλογή μιας ποιοτικής σειράς καλλυντικών, μπορεί να ανεβάσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας, χαρίζοντας στο πρόσωπό σας μια μοναδική όψη φρεσκάδας. Πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ, προτιμήστε την εφαρμογή ενός primer, το οποίο θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας τη λεία όψη που χρειάζεται για αναδείξει τις επιλεγμένες υφές. Για τις μέρες που θέλετε μια πιο φυσική και υγιή όψη, μια απλή ενυδατική κρέμα και μια ελαφριά πούδρα αρκεί, για να αναδείξετε το πιο εντυπωσιακό σας πρόσωπο.

Εφοδιαστείτε με όλα όσα θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή

Η χαλάρωση δεν περιορίζεται στη φροντίδα προσώπου και σώματος. Η ανανέωση της σεξουαλικής σας ζωής και η τόνωση της libido σας έχει κομβική σημασία στην επίτευξη της απόλυτης χαλάρωσης. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από ερωτικά βοηθήματα, τα οποία θα σας χαρίσουν ένα μοναδικό boost στην ερωτική σας διάθεση και θα εμπλουτίσουν την ερωτική σας ζωή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook