Ολοκληρώνεται ανήμερα των Φώτων, με την εκδήλωση υποδοχής του νέου έτους και βράβευσης των νέων φοιτητών και φοιτητριών από τον Δήμο Πλατανιά, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, το εορταστικό πρόγραμμα που είχε προγραμματίσει ο Δήμος Πλατανιά για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Κατά τη διάρκεια των γιορτών πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, πρωτότυπες δράσεις και εκδηλώσεις, με μεγάλη συμμετοχή μικρών παιδιών, τα οποία με την καθοδήγηση συγγραφέων, παιδαγωγών και εκπαιδευτικών έπαιξαν, κατασκεύασαν, δημιούργησαν, περνώντας στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς. Παράλληλα με τις δράσεις αυτές, ο Δήμος Πλατανιά πραγματοποίησε φωταγωγήσεις δέντρων,ανταποκρινόμενος σε αιτήματα Τοπικών Συμβουλίων και Πολιτιστικών Συλλόγων, ενώ με εορταστική μουσική σε κεντρικά σημεία του Δήμου και τον απαραίτητο Χριστουγεννιάτικο φωτισμό μετέδωσε εορταστικό κλίμα σε δημότες και επισκέπτες .

Ο Δήμος Πλατανιά θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία του φετινού εορταστικού προγράμματος, τους συντελεστές των δράσεων για τα παιδιά, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους λοιπούς τοπικούς φορείς του Δήμου Πλατανιά, για την άριστη συνεργασία.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος ήταν ελεύθερη και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά της διασποράς του covid-19.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook