Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται οι Survivors και είναι έτοιμοι να αρχίσουν να μάχονται για την επιβίωσή τους στους στίβους μάχης του reality επιβίωσης. Μάλιστα, ήδη άρχισαν και τα… όργανα και οι «καμπάνες» από τον Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος δεν επιθυμεί, σε καμία περίπτωση, να επαναληφθούν περιστατικά του παρελθόντος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο Πρωινό του Ant1, οι παίκτες του Survivor All Star έχουν φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και αντάλλαξαν χρήματα, δηλαδή έδωσαν ευρώ και πήραν στα χέρια τους δολάρια.

Πριν μεταφερθούν στις προσωρινές καλύβες τους, οι παίκτες ελέγχθηκαν από τους ανθρώπους της ασφάλειας της παραγωγής ώστε να σιγουρευθεί πως δεν θα μεταφέρουν οτιδήποτε που δεν πρέπει, όπως πχ, κινητό τηλέφωνο.

Οι Survivors στην συνέχεια, ανέβηκαν στις βάρκες, ως είθισται και μεταφέρθηκαν στην παραλία. Στο πρώτο αγώνισμα που κλήθηκαν να κοντραριστούν ήταν ένα παιχνίδι επάθλου.

Η ομάδα που κέρδισε, εκτός από την καλύβα, πήρε και περισσότερο ρύζι και περισσότερο νερό.

Ο άνθρωπος που δεν μιλάει με κανέναν

Ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, σύμφωνα με το Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα υπάρχει και ένας παίκτης που δεν μιλάει με τους συμπαίκτες του και προτιμά να μιλά μόνο με τις καρύδες.

Ποιος είναι αυτός;

Αυτός είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Πρώτη προειδοποίηση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Με το «καλημέρα» σας, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ρίξει και την πρώτη του προειδοποίηση. Ο Τούρκος παραγωγός προειδοποίησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο λόγος είναι πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί είδε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, χθες, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο απολάμβανε ένα burger στο ξενοδοχείο, και αυτό τον ενόχλησε καθώς η γραμμή πλέον είναι «τέλος τα social», κάτι το οποίο «παραβίασε» ο παίκτης.

Αντίστοιχη ήταν και η προειδοποίηση που έλαβε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος ανήρτησε ένα βίντεο, όπου μιλά για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, γεγονός που ενόχλησε τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος φέρεται να παρακολουθεί τους παίκτες μέσω Instagram.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook