Αρκετές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, το στοιχηματικό ενδιαφέρον μας προσελκύουν δύο αναμετρήσεις. Για τη Serie A, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Σασουόλο, ενώ για το Κύπελλο Αγγλίας, η φορμαρισμένη Νότιγχαμ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπλάκπουλ.

Δείτε εδώ το προγνωστικό για την ισοπαλια ημερασ

361. Φιορεντίνα – Σασουόλο (16:00)

Ξεκινάμε από την Α’ Ιταλίας. Η Φιορεντίνα προέρχεται από γκέλα, με 1-1 κόντρα στη Μόντσα και ψάχνει άμεση ανάκαμψη για να μην της «ξεφύγει» η ευρωπαϊκή ζώνη στην κατάταξη. Κακή ήταν και η Σασουόλο στην επανέναρξη, καθώς «ανέστησε» τη Σαμπντόρια, χάνοντας με 2-1, εντός έδρας. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με συνέπεια, ενώ οι άμυνές τους αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Συνδυασμός που μας κάνει να επιλέξουμε το 2.15 του Over 3.

374. Μπλάκπουλ – Νότιγχαμ (17:00)

Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «64» του Κυπέλλου Αγγλίας, με επαναληπτικό (στην έδρα της Νότιγχαμ) σε περίπτωση ισοπαλίας. Προβληματίζει φέτος στην Τσάμπιονσιπ η Μπλάκπουλ, βρίσκεται εντός της ζώνης υποβιβασμού, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 9 αγωνιστικές (0-4-5). Σε φάση ανάκαμψης βρίσκεται η Νότιγχαμ, μετά το 1-1 με την Τσέλσι νίκησε 1-0 τη Σαουθάμπτον, εκτός έδρας. Έστω και αλλαγές να κάνει απόψε, έχει το προβάδισμα. Ποντάρουμε στο 1.80 του διπλού.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook