Τα περιθώρια αρχίζουν και… στενεύουν για τον Μινώταυρο, αναφορικά με την παραμονή του στο Περιφερειακό, αφού μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο πρώτος γύρος πρωταθλήματος αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες εντός έδρας απώλειες.
Την Κυριακή (12/2, 15.00) οι \”πράσινοι\” δίνουν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα των Ασιτών και μοναδικό στόχο τους 3 βαθμούς της νίκης, που θα φέρουν άλλη ψυχολογία και θα δώσουν κουράγιο στους παίκτες του Βασίλη Παπαδάκη για την τελική… αντεπίθεση στο δεύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος.
Τα αγωνιστικά προβλήματα πάντως δεν απουσιάζουν ούτε από αυτή την αγωνιστική για το νεαρό τεχνικό, που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Νταγκουνάκη, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Επισκοπή, αλλά και στους τραυματίες Συροκάκη, Τσικουδάκη, Πλατώνη και Τσιτσιριδάκη.
Η διοίκηση της χανιώτικης ομάδας κάνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να δώσει βροντερό \”παρών\” στο κυριακάτικο παιχνίδι ώστε να ωθήσει το σύλλογο των Μουρνιών στη νίκη.
Εξ\’ άλλου σε επίπεδο πρωταθλημάτων είναι το μοναδικό ματς που διεξάγεται στα Χανιά, αφού δεν υπάρχουν ούτε τοπικά πρωταθλήματα, λόγω του χορού της Ε.Π.Σ. Χανίων, αλλά ούτε αγώνες για επαγγελματικές κατηγορίες, λόγω της αποχής των ποδοσφαιριστών.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook