Όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του LiveNews, αμέτρητες ήταν οι… κουμπαριές που έγιναν μεταξύ των δύο οικογενειών, με τον ίδιο των τέως βασιλιά Κωνσταντίνο να είναι νονός του τωρινού διαδόχου του βρετανικού θρόνου Ουίλιαμ ενώ ο τωρινός βασιλιάς ο Κάρολος, του έχει βαφτίσει την εγγονή του, Μαρία Ολυμπία.

Συγκεκριμένα:

To 1982 ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, βάπτισε τον πρωτότοκο γιο του τωρινού βασιλιά της Αγγλίας, τον Ουίλιαμ.

Το 1983 την κόρη του τέως βασιλιά, την Θεοδώρα, βάπτισε η -τότε- βασίλισσα Ελισάβετ.

Το 1986 η Νταϊάνα μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο, βάπτισαν τον μικρότερο γιο του Κωνσταντίνου, τον Φίλιππο.

Το 1996, ο σημερινός βασιλιάς Κάρολος, βάπτισε την εγγονή του Κωνσταντίνου, την Μαρία Ολυμπία.

Το 1998, ο τωρινός διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Ουίλιαμ -και βαφτισιμιός του Κωνσταντίνου- βάπτισε με τη σειρά του, τον εγγονό του Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνο Αλέξιο.

Όπως θα ακούσετε μάλιστα, στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε από το LiveNews, η σχέση του Ουίλιαμ με τον Κωνσταντίνο, δεν ήταν μια απλή σχέση βαφτισιμιού και νονού καθώς οι δυο τους συχνά φωτογραφίζονται γελώντας και κουβεντιάζοντας και έχουν μοιραστεί πολλές ευτυχισμένες στιγμές, καθώς ο τέως βασιλιάς έμενε στο Λονδίνο με την γυναίκα και τα παιδιά του.

Πολλοί εκτιμούν μάλιστα, ότι δεν θα ήταν απίθανο ο βασιλιάς Κάρολος και ο Ουίλιαμ να κάνουν ένα ταξίδι – αστραπή στην Ελλάδα, τώρα που η υγεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είναι ιδιαίτερα κλονισμένη και ο ίδιος, δίνει την πιο μεγάλη μάχη.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook