Ένα απίστευτο περιστατικό φέρεται να έγινε στην Ισπανία, καθώς υποψήφιες αεροσυνοδοί αναφέρουν ότι στη συνέντευξη που έδωσαν για να πιάσουν εργασία στην αεροπορική εταιρεία Kuwait Airways, έπρεπε πρώτα να βγάλουν τα ρούχα τους για να αξιολογηθούν φορώντας τα εσώρουχα.

Η ισπανική ιστοσελίδα eldiario.es αναφέρει ότι όλα φέρεται να έγιναν τον περασμένο Νοέμβριο σε ξενοδοχείο, με την εταιρεία Meccti, που θεωρείται ως «το μεγαλύτερο παγκοσμίως πρακτορείο πρόσληψης προσωπικού καμπίνας» να διενεργεί τις συνεντεύξεις.

Το δημοσίευμα που φιλοξενεί μαρτυρίες γυναικών που έδωσαν συνέντευξη, σημειώνει ότι ζητήθηκε να μείνουν μόνο με τα εσώρουχα, ενώ «κόπηκαν» όσες κοπέλες είχαν σημάδια εκ γενετής, τατουάζ ή ουλές.

Μάλιστα, οι άνθρωποι που έκαναν τη συνέντευξη για λογαριασμό της Meccti, φέρεται να ρώτησαν τις συνεντευξιαζόμενες, αν θα ήταν διατεθειμένες να πάρουν ή να χάσουν βάρος για τις ανάγκες της μελλοντικής δουλειάς τους.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει επίσημη καταγγελία, ενώ η ισπανική επιθεώρηση εργασίας διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook