Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», επισκέφθηκαν σήμερα, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Χανίων.

Κατά την επίσκεψή τους, συνομίλησαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου και με μέλη του προσωπικού, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο καθώς και για την πρόοδο που έχει κάνει η διοίκηση από την στιγμή που ανέλαβε. Επιπλέον, εκτενής αναφορά υπήρξε όσον αφορά την ανέγερση της νέας ψυχιατρικής πτέρυγας.

Παράλληλα, ξεναγήθηκαν σε χώρους του Νοσοκομείου, και συγκεκριμένα στην ανακαινισμένη Ορθοπεδική Κλινική, στην Πνευμονολογική Κλινική, και στην Β΄ Χειρουργική Κλινική, ενώ περιηγήθηκαν σε όλο τον 5ο όροφο του Νοσοκομείου του οποίου η ανακαίνιση ολοκληρώνεται σταδιακά και θα συνεχιστεί στους υπόλοιπους ορόφους.

Ακόμα, είδαν από κοντά το πρώτο Αυτοματοποιημένο Ρομποτικό Σύστημα Διαχείρισης Φαρμάκων σε νοσοκομείο του ΕΣΥ στην Ελλάδα. Με την εφαρμογή του εν λόγω συστήματος εξοικονομούνται ανθρώπινοι και οικονομικοί πόροι, ενώ συμβάλλει και στην πανευρωπαϊκή προσπάθεια εντοπισμού των ψευδεπίγραφων φαρμάκων.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή τους ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Χανίων, δώρισαν συμβολικά παραμύθια στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook