Στα πηγαδάκια γύρω από την εκκλησία, βλέπετε, δεκάδες Ρεθυμνιώτες και όχι μόνο, είχαν σπεύσει για να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Κώστα Αλεξανδράκη και την λαμπερή σύζυγό του, Μαρία, οι οποίοι θα βάπτιζαν την πανέμορφη κορούλα τους!

Ο Κώστας, ιδιοκτήτης του γνωστού eshop CretanPhysis, με πρόσωπο που έλαμπε από ευτυχία και καμάρι, αφού υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους στο μυστήριο, είδε την κορούλα του να αφήνεται στα χέρια του ιερέα και των άξιων νονών, του Μαρίνου και της Χριστίνας.

Στο τελετουργικό, ξεχώρισε το καθιερωμένο κλάμα και κυρίως οι απέλπιδες προσπάθειες της μικρής να βρει ένα κάποιο αποκούμπι σωτηρίας, επαναλαμβάνοντας κάθε λίγο και λιγάκι «μαμά, μπαμπά, παππού, γιαγιά», προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκόμενων!

Όταν η τελετή έλαβε τέλος, άπαντες κατευθύνθηκαν μερικές δεκάδες μέτρα πιο μακριά, στο φημισμένο εστιατόριο της Κηφισιάς «Σαλματάνης», όπου απόλαυσαν το πλούσιο μενού και ύψωσαν τα ποτήρια στην υγειά της νεοφώτιστης Ελένης-Βασιλικής!

Περιττό να αναφέρουμε πως οι τελευταίοι καλεσμένοι έφυγαν από τον χώρο μόλις άρχισε να βραδιάζει, καθώς η ζωντανή μουσική στο μαγαζί έφερε μπόλικο κέφι και πολλή καλή διάθεση!

daynight.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook