Σφοδρές αντιδράσεις δέχεται ένας οδηγός του DoorDash, του food delivery app, ο οποίος κατέγραψε τον εαυτό του να απολαμβάνει μια… μπουκιά από το μπουρίτο ενός πελάτη διότι είχε λάβει ένα μικρό φιλοδώρημα των μόλις 50 σεντ.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ο οδηγός – ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί – ανοίγει τη σακούλα με την παραγγελία και αρχίζει να τη δαγκώνει. «Σε ευχαριστώ πελάτη του DoorDash», λέει.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξοργίστηκαν με την πράξη του, με ορισμένους να ζητούν από την εταιρεία την απόλυσή του.

«Αυτό είναι αηδιαστικό και χαλάει το όνομα για όλους εμάς που δουλεύουμε στο DoorDash», έγραψε μια γυναίκα.

«Γι’ αυτό δεν χρησιμοποιώ ποτέ την εφαρμογή, αφού δεν ξέρεις ποτέ τι θα κάνει ο οδηγός με το φαγητό σου», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

@doordashtips3 Eating Doordash #doordash #dash #ubereats #grubhub #delivery #tip #tipping #tips #funny #lol #dasher #chipotle #burritos ♬ original sound – Doordash Tips

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος έχει «τιμωρήσει» κάποιον που δεν του έχει δώσει καλό φιλοδώρημα, σύμφωνα με τη New York Post. Αρκετά βίντεο στο προφίλ του τον δείχνουν να αρνείται να παραδώσει παραγγελίες όπου ο πελάτης δεν αφήνει φιλοδώρημα.

Πάντως, ορισμένοι αμφισβητούν ότι τα βίντεο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος άντρας αποζητά απλώς την προσοχή.

«Αυτά τα βίντεο είναι ξεκάθαρα ψεύτικα. Σφραγίζουν τις σακούλες για delivery», παρατήρησε κάποιος.

Άλλοι τόνισαν πως ακόμη κι αν τα βίντεο δημιουργούνται για τα social media, πιθανόν να ενθαρρύνουν κάποιους να κάνουν το ίδιο. «Αυτό μπορεί να μην είναι αληθινό, όμως κάνει τους άλλους οδηγούς να το κάνουν», σχολίασε κάποιος.

Η New York Post ζήτησε κάποιο σχόλιο για την υπόθεση από το DoorDash.

Τα μικρά tips για ντελίβερι φαγητού είναι ένα hot topic στο TikTok, με τους οδηγούς συχνά να εκφράζουν την αγανάκτησή τους. Ένας οδηγός του UberEats κατήγγειλε ότι πελάτης πρόσφερε μεγάλο φιλοδώρημα όταν έκανε την παραγγελία, αλλά το μείωσε σημαντικά όταν το φαγητό παραδόθηκε.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook