Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε την Τετάρτη (11/1) το απόγευμα η Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Χανίων και η Νομαρχιακή Επιτροπή στην αίθουσα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων – ΕΒΕΧ.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ ο Παύλος Χρηστίδης μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που ήταν επίσης προσκεκλημένος δεν μπόρεσε να παραστεί αφού η σύζυγός του γέννησε το δεύτερο τους παιδί.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Είμαστε στα Χανιά για να μιλήσουμε με ανθρώπους της παράταξης μας και όχι μόνο. Να συζητήσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα. Να δημιουργήσουμε προγραμματικό πλαίσιο για τους πολίτες. Με κυβέρνηση για την Ελλάδα από την επόμενη μέρα των εκλογών”.

Για το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί με τη ΝΔ τόνισε: “Εμείς δεν καίμε τις πρώτες Κυριακές όπως τις καίει ο πρωθυπουργός. Εμείς ως παράταξη έχουμε τις απόψεις μας. Δεν θα κάνουμε από την πίσω πόρτα Πρωθυπουργό, είτε τον Τσίπρα, είτε τον Μητσοτάκη”.

Για το σκάνδαλο Καϊλή: “Τα κόμματα πρέπει να έχουν τους μηχανισμούς για να απομονώνουν τέτοια φαινόμενα”.

Για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: “Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 12%. Έχουμε τη μεγαλύτερη άνοδο δημοσκοπικά, σε σχέση με τα άλλα κόμματα. Δίνουμε τη μάχη μας. Πιστεύουμε στις δυνάμεις και στις προτάσεις μας”.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Κωνσταντινόπουλου:

Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση μέχρι τα τέλη του μηνός Ιανουαρίου θα έχουν καταλήξει σε μεγάλο ποσοστό τα ψηφοδέλτια της παράταξης σε όλη την Επικράτεια.

Δηλώσεις έκανε και η γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Χανίων, υπεύθυνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, Μαρία Τσάμη.

“Στοχεύουμε στο άνοιγμα μας στην κοινωνία, μέσα από τις δράσεις μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δήλωσή της:

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook