Ο ΝΟ Χανίων επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς επιβλήθηκε με 11-0 του ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε και πήρε την πρόκριση για τους “8” του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο του μισό, με τις δύο ομάδες να παίζουν παθιασμένα για την πρόκριση, ωστόσο η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη χάρη σε ένα εξαιρετικό 3ο οκτάλεπτο, στο οποίο είχε επί μέρους σκορ 5-2 κατάφερε να χτίσει διαφορά 2 τερμάτων και μετέτρεψε το σκορ από 5-6, σε 10-8 υπέρ του. Μάλιστα, με την έναρξη του τελευταίου οκταλέπτου, ο ΝΟΧ πέτυχε ένα ακόμη γκολ για το 11-8, ωστόσο ο “Δικέφαλος του Βορρά” απάντησε και μείωσε στο γκολ λίγο πριν το φινάλε.

Ο ΝΟΧ όμως άντεξε, ο ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε καν να εκδηλώσει την τελευταία του επίθεση, με το εισιτήριο για τους “8” να καταλήγει σε Χανιώτικα χέρια.

Πρώτος σκόρερ για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES αναδείχτηκε ο Σολεϊμάνιπακ, σημειώνοντας τέσσερα τέρματα, με τον Μάριο Χατζηκυριακάκη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στα Χανιά, σκοράροντας και ένα τέρμα. Από την άλλη πλευρά, πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Χαραλαμπόπουλος που σημείωσε 4 γκολ.

Πλέον, αναμένεται να μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση της Παρασκευής (12/1, 13:00) η οποία θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΚΟΕ.

ΝΟ Χανιά – ΠΑΟΚ 11-10

Διαιτητές: Μπουδραμής – Κυράνης

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 5-2, 1-2

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 4, Σπάχιτς 2, Μαζοκοπάκης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Νικολαΐδης 1, Σάχου

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαλέχ, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 4, Προσινικλής Π. 1, Κόουπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook