Μια ακόμη σοκαριστική ιστορία έρχεται στο φως. Θύμα ένα 10χρονο κορίτσι από το Πακιστάν. Τη βιάζαν, τη χτυπούσαν, τη μαχαίρωναν στο στομάχι.

Και το χειρότερο απ’ όλα: δεν ήταν θύμα καμίας οργάνωσης, κανενός κυκλώματος. Ήταν θύμα δυο αρρωστημένων ανθρώπων. Του 83χρονου Ιλιας Ασάρ και της 66χρονης συζύγου του, Tαλάτ.

Το 2000, το ζευγάρι είπε στο κορίτσι ότι οι γονείς του πέθαναν. Και έτσι το έπεισαν να τους ακολουθήσει στη Βρετανία, στο σπίτι τους στο Ίκλκς, κοντά στο Μάντσεστερ. Δε μπορούσε να φανταστεί πως τους ακολουθούσε στην κόλαση.

Την έκλεισαν από τότε σε ένα κελάρι. Κάθε βράδυ τη βίαζαν. Συνέχεια. Την ανάγκαζαν να μαγειρεύει, να καθαρίζει, να πλένει, να ράβει. Καθημερινά τη χτυπούσαν, την έσερναν από τα μαλλιά αν θεωρούσαν ότι ήταν αργή, τη χαστούκιζαν αν το φαγητό ήταν πιο πικάντικο απ’ ό,τι ήθελαν.

Αν η κα Ασάρ δεν ήταν ευχαριστημένη από τις επιδόσεις της, την έσπρωχνε στις σκάλες που οδηγούσαν στο κελάρι και κλείδωσε την πόρτα. Μια πόρτα που έτσι κι αλλιώς κλείδωνε ερμητικά κάθε βράδυ.

Και δεν έκανε μόνο την… οικιακή βοηθό για τους Ασάρ αλλά και για φίλους τους. Την έστελναν να καθαρίζει σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Το 2009 η αστυνομία βρήκε το κορίτσι (19 ετών σήμερα) να κοιμάται στο κελάρι στου σπιτιού.

Το ζευγάρι αλλά και οι 24χρονη κόρη του, Φέιζα, που ήξερε τα… κατορθώματα των γονιών της, αρνείται κάθε κατηγορία.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται.

(newsit)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook