Τα παγκάκια βρέθηκαν από το πεζοδρόμιο στα κεραμίδια του ΚΑΠΗ στο Νέο Ρύσιο στη Θεσσαλονίκη. Οι άγνωστοι δράστες θέλησαν να γίνει η πράξη τους είδηση και τα κατάφεραν. Οι σχετικές εικόνες κάνουν το γύρο των social media με μια ολόκληρη περιοχή να συζητάει τα όσα έγιναν πριν από λίγες μέρες. Κανείς δεν γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό που έγινε.

Μία από τις πιο παράξενες υποθέσεις έφτασε στην Ελληνική Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα όταν ενημερώθηκε από κατοίκους του Νέου Ρυσίου στη Θεσσαλονίκη ότι δύο παγκάκια βρίσκονται τοποθετημένα πάνω στα κεραμίδια του ΚΑΠΗ της περιοχής.

Κι όμως δεν πρόκειται για κάποια ψευδή είδηση που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά για ένα συμβάν πέρα για πέρα αληθινό, όπως αποδεικνύεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, με τους κατοίκους του Νέου Ρυσίου να μη μπορούν ακόμα να πιστέψουν αυτό που αντίκρισαν το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου του 2023.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Νέου Ρυσίου, παραδέχεται ότι από την οροφή του ΚΑΠΗ η θέα είναι υπέροχη, αφού, μεταξύ άλλων, βλέπει «πιάτο» το αεροδρόμιο «Μακεδονία», τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμαριά και τον Θερμαϊκό, ωστόσο διευκρινίζει ότι πρόκειται για… κεραμίδια!

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook