Μετά από ένα άκρως επιτυχημένο διήμερο τον Οκτώβριο που μας πέρασε, ο Θανάσης Χούντρας και το επιτελείο του, επιστρέφουν στα Χανιά για ακόμα ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας, από το “Riding School”, με όλα τα επίπεδα, Riding 1-2-3.

Μετά την θερμή ανταπόκριση της κοινότητας των μοτοσυκλετιστών των Χανίων αλλα και της υπολοιπης Κρητης γενικοτερα και φυσικά την πολυπληθή παρουσία και υποστήριξη των Varadero Cretan Maniacs, οι ημερίδες στα Χανιά θα είναι όλο και πιο συχνές.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Νικόλαου Αναστασάκη, ιδρυτή της ομάδας των Varadero Cretan Maniacs, που δηλωσε μετά το πρώτο σχολείο:

«Πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερα ακούγονται για τα σχολεία ασφαλούς οδήγησης… Μονο όμως όταν κάποιος παρακολουθήσει ένα τέτοιο σχολείο όπως αυτό του Θανάση Χούντρα, μπορεί να καταλάβει πραγματικα πόσο σημαντικά πράγματα μπορεί να κερδίσει κάποιος από αυτό! Οι συμβουλές και οι γνώσεις που αποκομίζει ο οδηγος έχουν άμεση εφαρμογή στην οδηγικη του συμπεριφορα από την ώρα που αυτός θα αποχωρήσει από τον χώρο του μαθήματος, και θα τον συνοδεύουν σαν μια ‘επένδυση ζωής’… για μια ζωή!!»

Ως εκ τούτου, οι εμπειρίες όλων τον Οκτώβρη από το εν λόγω σχολείο, κατέστησαν σαφές ότι έγινε απλά η αρχή, και οτι η διεξαγωγή ενός ακόμη διημέρου αφιερωμένου στην ασφαλή οδήγηση, ήταν μονόδρομος!

To Σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου, το Riding School θα είναι και πάλι στα Χανιά! Τόπος διεξαγωγής και αυτή την φορά θα είναι οι εγκαταστάσεις της Pistapark στο Βαρύπετρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook