Να κηρυχθεί ένοχος ο Φιλιππίδης για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας πρότεινε προς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας με την αγόρευσή της να συνεχίζεται για την τρίτη καταγγέλλουσα.

Νωρίτερα, είχε ζητήσει να κηρυχθεί αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία του βιασμού κατ’εξακολούθηση σε βάρος της πρώτης καταγγέλλουσας το 2008.

Αθώος για τον βιασμό η πρόταση της εισαγγελέως

Πρόταση να κριθεί αθώος έκανε η εισαγγελέας στη δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππ΄΄ιδη καθώς έκρινε πως υπάρχουν αμφιβολίες για την αξιοπιστία της καταγγέλλουσας τον βιασμό της από τον Φιλιππίδη

Την αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας Στέλλα Στόγια από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ενώ συνεχίζεται η αγόρευση της για τα υπόλοιπα αδικήματα.

Η εισαγγελική λειτουργός αιτιολογώντας το σκεπτικό της στην έδρα και τους ενόρκους, είπε ότι η καταγγέλλουσα, παρουσίασε τρεις διαφορετικές εκδοχές για τον καταγγελλόμενο βιασμό της από τον ηθοποιό κι ως εκ τούτου, έκρινε ότι υπάρχουν αμφιβολίες για την αξιοπιστία της.

«Εκτιμώντας όλο το αποδεικτικό υλικό αδυνατώ καταλήξω στο τι ακριβώς συνέβη. Έχω αμφιβολίες. Μπορεί να συνέβησαν τα γεγονότα όπως τα λέει η καταγγέλουσα στο δικαστήριο, αλλά το δικαστήριο δε μπορεί να καταδικάσει με αμφιβολίες. Οι διαφοροποιήσεις στις καταθεσεις της πρώτης καταγγέλλουσας δεν είναι λεπτομέρειες. Υπάρχουν αμφιβολίες για το τι ακριβώς συνέβη. Για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό θα προτείνω να τον κηρύξει αθώο.

dikaiologhtika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook