Καιρό είχε να \”χτυπήσει\” ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ωστόσο το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά των δημάρχων.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής για τα κοινοτικά κονδύλια σχετικά με τα Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων, έκανε λόγο για… \”καθυστερημένους\”.


\”Την ίδια ώρα που εμείς σκοτωνόμαστε με τους Ευρωπαίους για τα 300 εκ. που μας λείπουν, απετάσσονται από την χώρα μας τις επόμενες εβδομάδες 413 εκ. ευρώ για έργα που αφορούν την επεξεργασία Λυμάτων στην Αττική, γιατί οι δήμοι, στους οποίους εσφαλμένα έδωσε ο νομοθέτης την εξουσιοδότηση, δεν προωθούν τις σχετικές διαδικασίες\” τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Ο κ. Πάγκαλος, απάντησε σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αλ. Χρυσανθακόπουλου, για τη στασιμότητα των δημοσίων επενδύσεων και την αύξηση της ανεργίας, ασκώντας έντονη κριτική ακόμη και σε βουλευτές του κόμματός του που χειροκροτούν τη στάση δημάρχων να μην προωθούν έργα ύψους 413 εκατομμυρίων ευρώ από τα κοινοτικά κονδύλια για τη δημιουργία Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων.

\”Αυτό γίνεται υπό τα χειροκροτήματα διαφόρων συναδέλφων και δικών μου βουλευτών υπό την αναζήτηση ψηφοθηρίας. Εμείς σκοτωνόμαστε με την Ευρωπαϊκή Ένωση διότι μερικοί δήμαρχοι πείσανε και τους οπαδούς τους ότι τα ΚΕΛ μυρίζουν. Δεν μυρίζουν, απλώς εμείς είμαστε καθυστερημένοι, πολιτικά, πνευματικά και πολιτιστικά\” είπε έξαλλος ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook