Στην τελική της ευθεία μπήκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Εργοτέλη για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» .
Ο Νίκος Καραγεωργίου ανακάτεψε αρκετές φορές την τράπουλα στο δίτερμα που έγινε την Παρασκευή και οι μόνοι που δεν άλλαξαν και παρέμειναν στη βασική ενδεκάδα καθόλη την διάρκεια του διτέρματος ήταν ο Πίρσον κάτω από τα δοκάρια και η τετράδα της άμυνας που αποτελούταν από τους Γιαλούση δεξιά, Δάρλα αριστερά και στα στόπερ τους Χίμπλιγκερ και Σαρρή.

Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής αρχικά δοκιμάστηκαν οι Σασιασβίλι, Ολίσε και Μπέτο ενώ στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν και ο Τζούνιορ με τον Χρυσοφάκη.

Όσο για την επίθεση αρχικά στο βασικό σχήμα ήταν ο Κατσικοκέρης δεξιά, ο Λεάλ αριστερά και στην κορυφή ο Μπούντιμιρ ενώ στη συνέχεια δοκιμάστηκε ο Φραγκουλάκης στα αριστερά αντί του Λεάλ.

Οι σημαντικοί απόντες στο ματς με τον Άρη Κουτσιανικούλης και Κυριακίδης, την Παρασκευή ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Στην προπόνηση όπου έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου ήταν παρόντες ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Δημήτρης Παπουτσάκης, όπως και οι αντιπρόεδροι Γιάννης Δασκαλάκης και Μανόλης Χαρωνίτης, οι οποίοι μαζί με τον Σταύρο Λαμπράκη παρακολούθησαν την προπόνηση από την εξέδρα και αποχώρησαν λίγο πριν το τέλος της, δίχως να μιλήσουν στους παίκτες.

Το Σάββατο (11/2) το πρωί στις 10 θα ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση με την οποία θα ολοκληρώσει ο Εργοτέλης την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία στις 2:30 το μεσημέρι θα ταξιδεύσει για τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook