Ανοδική πορεία ακολουθεί και πάλι η τιμή της βενζίνης στην Κρήτη ύστερα από την μικρή περίοδο που παρατηρήθηκε πτώση στις τιμές.

Ειδικότερα αυτή την εβδομάδα η τιμή της βενζίνης παρουσίασε ανοδική πορεία σε Ρέθυμνο, Χανιά και Ηράκλειο ενώ στο Λασίθι κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.

Αναλυτικά, αυτή τι στιγμή, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν βενζίνη στα Χανιά με μέση τιμή 1,896 ευρώ το λίτρο. Η τιμή αυτή είναι αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα που η μέση τιμή κυμαινόταν στο 1,876 ευρώ το λίτρο.

Οι τιμές της βενζίνης στους υπόλοιπους νομούς

Την ίδια στιγμή μικρή αύξηση στη μέση τιμή της βενζίνης παρατηρείται και στους άλλους τρεις νομούς το νησιού με το Ρέθυμνο και αυτή την εβδομάδα να κατέχει τα πρωτεία της πιο «τσιμπημένης» τιμής σε όλη την Κρήτη.

Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο η μέση τιμή της βενζίνης είναι λίγο πιο τσιμπημένη σε σχέση με τα Χανιά καθώς κυμαίνεται στα 1,903.

Στο ίδιο επίπεδο με την προηγούμενη βδομάδα κυμαίνεται η μέση τιμή της βενζίνης στο Λασίθι καθώς βρίσκεται στο 1,892 ευρώ το λίτρο.

Τέλος και αυτή την εβδομάδα πιο ακριβά πληρώνουν την βενζίνη οι Ρεθυμνιώτες καθώς η μέση τιμή αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στο 1,910 ευρώ το λίτρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook