Το θετικό σερί του Ρέθυμνου σταμάτησε στο Άργος και έτσι η ομάδα της Κρήτης… κύλησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το συγκρότημα του Στέργιου Κουφού πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση κόντρα στην αξιόμαχη ΑΕΚ Άργους, κάτι που παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο Έλληνας κόουτς:

 
\”Νομίζω ότι ήμασταν κατώτεροι του αναμενομένου. Με προβληματίζει πάντως, ότι δύο φορές που χρειάστηκε να δείξουμε χαρακτήρα και να μπούμε στην διεκδίκηση, αλλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί για το πρωτάθλημα, εμφανιστήκαμε κατώτεροι του αναμενομένου. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Άργους, ίσως μας επηρέασε αρνητικά η ξαφνική απουσία του Καρτέλο και επαναπαυτήκαμε.

 Δυστυχώς κανείς δεν ανταποκρίθηκε στις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού, ενώ καταδικαστικό για την εξέλιξη του ματς ήταν το 0/15 τρίποντα με το οποίο ξεκινήσαμε το ματς\”, δήλωσε ο Κουφός και πρόσθεσε με νόημα, ενόψει της συνέχειας: \”Πλέον ο δρόμος είναι ένας. Σκύβουμε το κεφάλι, συνεχίζοντας την δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια, αφού ούτως ή άλλως είμαστε ακόμη στη διεκδίκηση έστω και στα λόγια. Γιατί με ανάλογες εμφανίσεις δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα παραπάνω\”.

 Το Ρέθυμνο περιμένει το Σάββατο ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανελευσινιακό. Η προετοιμασία ξεκίνησε χωρίς προβλήματα, με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στην διάθεση του κόουτς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook