Για ακόμα μια αγωνιστική τα Χανιά δεν καταφέρνουν να πάρουν βαθμό εκτός έδρας γνωρίζοντας την ήττα στην Ιεράπετρα από τον εντυπωσιακό ΟΦΙ που συνεχίζει να παρουσιάζει ένα εξαιρετικό πρόσωπο παίρνοντας δίκαια τη νίκη επί των “μπλε”.

Τα Χανιά που μακριά από την έδρα τους έχουν μόλις μια νίκη, αυτήν επί της Επισκοπής, ηττήθηκαν από τον ΟΦΙ χάνοντας ακόμα μεγαλύτερο έδαφος στην βαθμολογία της Superleague 2 μένοντας μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αντιθέτως ο ΟΦΙ παραμένει ψηλά στην βαθμολογία, κάθε αγωνιστική που περνάει διώχνει το άγχος της παραμονής και με δύο γκολ των Αργεντινών Μίλερ και Τσορνομάζ έφτασε στο 2-0 επί των Χανίων.

Μαναρώλης και Λαμπράκης παρέταξαν τα Χανιά με την συνηθισμένη ενδεκάδα: Ο Κατσιμήτρος ήταν κάτω από τα δοκάρια, Ιμεραλιλάι, Γιαμπερέ, Μπάτζιος και Ρότσα αποτελούσαν την τετράδα στην άμυνα, Καμαρά και Λεμονής τα δύο κεντρικά χαφ με τον Τσέλιο μπροστά τους και τους Μπουρσέλη, Μάναλη και Πολίτη ν’ αποτελούν την τριάδα στην επίθεση.

Στο πρώτο 45λεπτο τα Χανιά απείλησαν πρώτα στο 32ο λεπτό με το σουτ του Μπουρσέλη να φεύγει άουτ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κυρίτσης μπλόκαρε εκείνο του Τσέλιου. Τα Χανιά απείλησαν ξανά πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 41ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Μάναλη έφυγε εκτός.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο ΟΦΙ άνοιξε το σκορ στο 46ο λεπτό με γκολ του Μίλερ. Παρά τις αλλαγές και την αλλαγή σχηματισμού από πλευράς Χανίων, απουσίασαν οι φάσεις για την ισοφάριση και τελικά στο 65ο λεπτό ήρθε και το 2-0 που ουσιαστικά καθόρισε το παιχνίδι. Ο Γιαμπερέ ανέτρεψε τον Καζάου με τον Τσορνομάζ να ευστοχεί στο πέναλτι για το τελικό 2-0.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Χανίων χάθηκε στο 75ο λεπτό όταν ο Μπάτζιος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κυρίτση με το σκορ να μην αλλάζει μέχι το τέλος και τους Λασηθιώτες να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

ΟΦΙ – Χανιά 2-0

Γήπεδο: Βουζουνεράκειο
Διαιτητής: Μπούτσικος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κουφός – Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)
4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

ΟΦΙ (Αγγελος Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ιτσιος, Στάμου, Μηλιώτης (81’ Καλλιτσουνάκης), Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (87′ Χιμένεθ , Καζάου (94’ Γκομοερβίγιε), Μίλερ (94′ Παπαδάκης), Βουό

Χανιά (Στ.Λαμπράκης-Ν.Μαναρώλης): Κατσιμήτρος, Ρότσα (50’ Χιντζίδης), Ιμεραλιλάι, Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά (58’ Μπουτσάκης), Λεμονής (85′ Ναζίμ), Τσέλιος, Μπουρσέλης (85′ Ζούνης), Πολίτης (46’ Καπνίδης), Μάναλης

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook