-Τελευταία ενημέρωση: 09:26-

Σε ισόγεια οικία, στο κέντρο των Χανίων, βρέθηκε νεκρός ένας άνδρας περίπου 53 ετών, ο οποίος ήταν, πολλαπλώς, χτυπημένος στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος του, δεμένος και φιμωμένος! Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον νεκρό βρήκε ένας γείτονάς του αργά το βράδυ της Κυριακής (15/1), ο οποίος και ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.

Το σενάριο της ανθρωποκτονίας το οποίο εξέτασε από την αρχή η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, επιβεβαιώνεται! Πρόκειται για καθαρή δολοφονία, καθώς ο δράστης ή οι δράστες που αναζητούνται, χτύπησαν πολλαπλώς και σε διάφορα σημεία του σώματός του τον 53χρονο άνδρα, μέχρι εκείνος να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι ίδιες πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι το θύμα ήταν τοξικομανής και ότι ήταν, γενικώς, γνωστός στις αρχές.

Διεξάγεται εξονυχιστική έρευνα της αστυνομίας, καθώς η συλλογή στοιχείων θα είναι εκείνη που θα οδηγήσει και στη σύλληψη των δραστών (ή του δράστη) που αναζητούνται.

Στις φωτογραφίες η ισόγεια κατοικία του στην οποία βρέθηκε ο νεκρός άνδρας, ενώ ο σκύλος που βρίσκεται στην πόρτα του σπιτιού ήταν του θύματος, παραμένοντας εκεί πιστός στον ιδιοκτήτη του, ακόμα και μετά το συμβάν.

“Δεν δημιουργούσε προβλήματα”

Σύμφωνα με περίοικους, ο άτυχος άνδρας ήταν ήσυχος και δεν δημιουργούσε προβλήματα.

“Άφηνε την πόρτα ανοιχτή όμως και μπαινόβγαιναν διάφοροι” είπε στο flashnews.gr μια γειτόνισσα η οποία τον είδε τελευταία φορά την νύχτα της Παρασκευής (13/1).

Υπάρχει (όπως ήταν αναμενόμενος) αναστάτωση στους γείτονες για το συμβάν, ενώ στο σημείο βρίσκεται η ασφάλεια και η σήμανση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook