Πανηρακλειώτικο κάλεσμα απευθύνουν ,με ανακοίνωση τους  «Πολίτες κατά του Χρέους» μαζί με το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης στους εργαζόμενους του νομού προκειμένου να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση της Κυριακής που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής: ”Οι «Πολίτες κατά του Χρέους» μαζί με το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης σας  καλούν και πάλι σε πανηρακλειώτικο συλλαλητήριο την ημέρα ψήφισης των νέων επαχθών μέτρων

Την Κυριακή 12 Φλεβάρη στις 6.00 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας.

Το μεγαλειώδες πλήθος των πάνω από 20.000 συμπολιτών μας, που διαδήλωσε την Παρασκευή, έδειξε πως είμαστε αποφασισμένοι να τους σταματήσουμε.

Ακόμα πιο μαζικά, ακόμα περισσότεροι, σε κοινό αγώνα με τους διαδηλωτές στο Σύνταγμα και όλες τις πόλεις της Ελλάδας, για να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ.

Να μην επιτρέψουμε τη συνταγματική εκτροπή, να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια όλων των πολιτών και την ανεξαρτησία της χώρας.\” 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook