Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες με τον Χρήστο Μάστορα, να αντιμετωπίζει έξαλλος έναν θαμώνα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. «Βλ…! Δεν ντρέπεσαι λίγο, δεν ντρέπεσαι λίγο!», ακούγεται σε βίντεο να του λέει από τη σκηνή.

Ήταν Σάββατο, ξημερώματα Κυριακής, γύρω στις 04:30 στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής. Στην αρχή κανείς δεν κατάλαβε ότι πρόκειται περί έντασης, καθώς ο κ. Μάστορας έχει μια διαδραστική σχέση με το κοινό. Μέχρι τη στιγμή που ακούστηκε η επίμαχη φράση που καταγράφηκε και σε βίντεο.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day του Alpha, ο Χρήστος Μάστορας τσακώθηκε με τον θαμώνα του νυχτερινού κέντρου για τα μάτια της συντρόφου του, Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, η οποία βρισκόταν επίσης εκεί. Ο τραγουδιστής είχε την εντύπωση ότι κάποιος από διπλανό τραπέζι τη φλέρταρε με έναν απρεπή τρόπο.

Έτσι άρχισε να κάνει νοήματα, προκλήθηκε ένταση και όταν μπήκε εκνευρισμένος μέσα ο Χρήστος Μάστορας, ζητώντας να φύγει το τραπέζι, τότε κατάλαβε ότι κι ο ίδιος ίσως να παρεξήγησε κάποια πράγματα και ότι δεν προσέβαλε κάποιος την κοπέλα του, όπως του εξήγησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού. Οπότε φρόντισε να εκτονώσει την κατάσταση και να λήξει το συμβάν.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook