Επάγγελμα είχε κάνει την αγοραπωλησία βρεφών ένας αδιόρθωτος Βούλγαρος, που είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τον ίδιο λόγο στις δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου και Κορινθίας! Άνδρες της Ασφάλειας Τρίπολης βρέθηκαν ξανά στα ίχνη του και έφτασαν ως τον Πειραιά για να τον συλλάβουν!

Ένα ζευγάρι αστυνομικών ανέλαβε, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, να έρθει σε επαφή με τον αδίστακτο αλλοδαπό παριστάνοντας τους άτεκνους που πλήρωναν όσο- όσο για να αποκτήσουν ένα παιδί. Κατά τη διάρκεια της πολυήμερης διαπραγμάτευσης ήρθαν σε επαφή τόσο με τον 51χρονο Βούλγαρο μεσάζοντα όσο και με την 39χρονη συμπατριώτισσά του, μητέρα του μόλις δέκα ημερών αγοριού που θα ξεπουλιόταν σαν εμπόρευμα!

Στο τελικό ραντεβού που κλείστηκε σε μια καφετέρια στον Πειραιά, μαζί με τους δυο Βούλγαρους πήγε και ένας 50χρονος ομοεθνής τους. Μόλις παρέλαβαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα αξίας 10.000 ευρώ που είχε κοστολογηθεί το νεογέννητο, οι άνδρες της Ασφάλειας Τρίπολης συνέλαβαν τους δράστες που θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πειραιά. Το άτυχο μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων \”Αγλαΐα Κυριακού\”, με την βοήθεια της οργάνωσης \”Χαμόγελο του Παιδιού\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook