Συνελήφθησαν την Παρασκευή στη Θεσαλονίκη τρία μέλη δύο κυκλωμάτων, τα οποία δραστηριοποιούνταν στην παράνομη είσοδο, διευκόλυνση μεταφοράς και προώθηση μη νόμιμων μεταναστών, στο εσωτερικό της χώρας.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στην περιοχή της Ιωνίας, συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με ΙΧ αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν πέντε Αφγανοί, δύο εκ των οποίων διέθεταν πλαστά έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, δύο Έλληνες, ηλικίας 32 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση μεταφοράς και προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας. Οι συλληφθέντες μετέφεραν με ΙΧ αυτοκίνητο, δύο υπήκοους Γεωργίας, ηλικίας 31 και 38 ετών, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σημειώνεται ότι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι μετανάστες θα κατέβαλαν έκαστος στα μέλη του κυκλώματος το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες των παραπάνω περιπτώσεων θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook