Οι φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Είναι Στιγμές», Πέτρο Μπουσουλόπουλο. Και η αλήθεια είναι ότι στο πλατό της καθημερινής σειράς του ANT1 έχει όντως ανθίσει ένας νέος έρωτας, όχι όμως ανάμεσα στην Πηνελόπη Πλάκα και τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, αλλά μεταξύ της νεαρής πρωταγωνίστριας και του Κώστα Σόμμερ!

Η 20χρονη ηθοποιός και ο 36χρονος συμπρωταγωνιστής της είναι, τις τελευταίες εβδομάδες, αχώριστοι: «Τον πρώτο καιρό, υπήρχε ένα φλερτ μεταξύ τους στα παρασκήνια και σύντομα οι δυο τους έγιναν αχώριστοι. Η σχέση τους βέβαια βρίσκεται σε αναγνωριστικό στάδιο και αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούν να την κρατήσουν προς το παρόν μακριά από τη δημοσιότητα» αναφέρει πηγή του Yupi.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη, ο Κώστας Σόμμερ και η Πηνελόπη Πλάκα έφτασαν μαζί στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do για να παρακολουθήσουν το MadWalk (με καθυστέρηση, αποφεύγοντας έτσι τους φωτογράφους που συνήθως αποχωρούν από το κόκκινο χαλί λίγο μετά την έναρξη του show) και έφυγαν επίσης μαζί από το event! Αυτή δεν ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που βγαίνουν μαζί – βέβαια, ο χρόνος θα δείξει αν τελικά βρισκόμαστε στην αρχή ενός μεγάλου έρωτα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook