Ο χωρισμός της Σακίρα και του Πικέ έκανε τον γύρο του κόσμου και οι αποκαλύψεις γύρο από αυτόν δεν φαίνεται να έχουν τέλος. Η Daily Mirror αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Σακίρα αντιλήφθηκε ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε όταν βρήκε τη μαρμελάδα της στο ψυγείο τους να έχει φαγωθεί, ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι.

Η 45χρονη τραγουδίστρια και ο 35χρονος ποδοσφαιριστής χώρισαν το περασμένο καλοκαίρι με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι όλα έγιναν εξαιτίας της σχέσης του με την 23χρονη Κλάρα Κία. Οι φήμες λένε ότι ο Πικέ και η Κλάρα είχαν ξεκινήσει τη σχέση του προτού τελειώσει ο γάμος του με τη Σακίρα και, από τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός, πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τη φημολογούμενη απιστία του.

Μάλιστα η Σακίρα, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, έχει αναφερθεί στην απιστία του Πικέ στο βίντεο κλιπ της με τίτλο «Te Felicito». Στο βίντεο, ανοίγει ένα ψυγείο, μέσα στο οποίο βρίσκει το κεφάλι του Rauw Alejandro, με τους θαυμαστές να συμπεραίνουν ότι βρήκε την «αλήθεια στο ψυγείο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Τώρα, οι πληροφορίες λένε ότι η Σακίρα επέστρεψε σπίτι και βρήκε το άδειο βάζο με τη μαρμελάδα, την οποία ούτε ο Πικέ ούτε τα παιδιά της τρώνε.

Έτσι η τραγουδίστρια φέρεται να κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μάλλον κάποιος άλλος έφαγε τη μαρμελάδα.

Η Σακίρα και ο Ζεράρ έδωσαν τη σχέση τους τον περασμένο Μάιο μετά από 11 χρόνια, ωστόσο η διαμάχη ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι δεν έχει τελειώσει ακόμη.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook