Για απουσία του δήμου Αποκόρωνα από οποιαδήποτε αναπτυξιακή δράση και αδυναμία των δημοτών να απολαύσουν τα οφέλη της ψηφιακής εποχής, της τεχνολογίας και των έργων, κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Αποκόρωνα, Ανδρέας Κουκλινός.

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κουκλινός με αφορμή τα «Best City Awards 2023» και τη βράβευση δυο δήμων του νομού Χανίων, χαρακτηρίζει «μεγάλο απόντα» της διοργάνωσης τον δήμο Αποκόρωνα που «συνεχίζει να απέχει από οποιαδήποτε πρωτοβουλία βελτίωσης της ζωής των δημοτών εμμένοντας σε μία λογική εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων και προάσπισης μιας αναχρονιστικής πολιτικής»

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κουκλινού έχει ως εξής:

«Στις 16 Ιανουαρίου έγινε η απονομή των «Best City Awards 2023», των βραβείων που επιβραβεύουν τις καινοτόμες και έξυπνες πρακτικές για τη λειτουργία των Δήμων και των Περιφερειών. Ο Δήμος Χανίων και Δήμος Πλατανιά μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια με τις βραβεύσεις που έλαβαν για δράσεις τους σε πολλά και διαφορετικά πεδία, που όχι μόνο βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών τους αλλά αναδεικνύουν και το τόπο μας ως πόλους ανάπτυξης και ευημερίας.

Η χαρά όμως αυτή γρήγορα μετατρέπεται σε θλίψη και απογοήτευση. Ο Δήμος Αποκόρωνα απλά έλαμψε δια της ΑΠΟΥΣΙΑΣ του από τα εν λόγω βραβεία.

Μετά λύπης διαπιστώνουμε ότι ενώ οι πολίτες σε όμορους και κοντινούς μήνες απολαμβάνουν τα οφέλη της ψηφιακής εποχής, της τεχνολογία και των έργων, οι νέοι άνθρωποι των Δήμων αυτών έχουν πρόσβαση στον πολιτισμό και την καινοτομία και οι επαγγελματίες του τουρισμού βρίσκονται στο επίκεντρο της ανάπτυξης και όλα αυτά με την ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών, ο δικός μας Δήμος συνεχίζει να απέχει από οποιαδήποτε αναπτυξιακή δράση.

Συνεχίζει να απέχει από οποιαδήποτε πρωτοβουλία βελτίωσης της ζωής των δημοτών μας, εμμένοντας σε μία λογική εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων και προάσπισης μιας αναχρονιστικής πολιτικής που οδηγεί αποδεδειγμένα τον Δήμο στο περιθώριο. Χαρμολύπη λοιπόν! Χαρά για τον Δήμο Χανίων και τον Δήμο Πλατανιά…Λύπη για τον δικό μας Δήμο, για τον δικό μας τόπο!

Και επειδή δεν αρκούν μόνο αυτές οι θλιβερές διαπιστώσεις και επειδή έχουμε τη δύναμη να διεκδικήσουμε για τον Δήμο μας ένα καλύτερο μέλλον, οι δημοτικές εκλογές μας δίνουν αυτή την μοναδική ευκαιρία.

«Αλλάζουμε τον Αποκόρωνα»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook