Η αποκάλυψη της είδησης ότι το 12χρονο κορίτσι έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών στην Ιεράπετρα έχει σοκάρει το πανελλήνιο με την μητέρα του να μιλάει σήμερα στο Star Channel και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού συγκλονίζει με τις λεπτομέρειες και πώς βίωσε η κόρη της το σοκ των πολλαπλών βιασμών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

“Δυστυχώς δεν είχε το θάρρος από αυτό που βίωνε, είτε από τις ψυχολογικές απειλές, δεν μίλησε ποτέ σε εμάς, ούτε στον αδερφό της. Όταν εγώ έβλεπα τα σημάδια της διαφορετικής συμπεριφοράς, το παιδί άρχισε να το βλέπει ψυχολόγος και δεν το είπε ούτε σε εκείνη. Αλλά κάποια στιγμή με πήρε η ψυχολόγος της και μου είπε ότι το παιδί τραυματίζεται, δεν θέλει για κάποιον λόγο την ζωή της”, επεσήμανε χαρακτηριστικά.

“Όταν πήγαμε το παιδί στην παιδοψυχιατρική, μίλησε στον διευθυντή και μας είπε εκείνος ότι δεν θέλει την ζωή της και πρέπει να νοσηλευτεί γιατί θέλει να βάλει τέλος στην ζωή του. Αυτό έγινε τον Ιανουάριο του 2022, τα γεγονότα συνέβησαν το 2020 αλλά κατά την διάρκεια του 2021 λόγω του επαγγέλματός μου ζήσαμε σε άλλο νησί και το παιδί ήταν χαμογελαστό, δεν κατάλαβα το παραμικρό. Όταν τον Σεπτέμβριο του 2021, εμείς γυρίσαμε στην Ιεράπετρα και το παιδί όταν ήρθε σε επαφή, έδειξε τα πρώτα σημάδια κατάθλιψης. Τον Γενάρη του 2022 το παιδί νοσηλεύτηκε και έμεινε ένα εξάμηνο σχεδόν, με δύο εξιτήρια. Τον Γενάρη με την βοήθεια του γιατρού το παιδί έβγαλε από την ψυχούλα του ότι συνέβη. Άλλα κορίτσια έδωσαν το θάρρος στο παιδί μου και του είπαν να βγει να μιλήσει και να πάει στην ανακρίτρια” τόνισε.

“Μια μέρα με πήρε ο γιατρός και μου είπε πως το παιδί έχει πέσει θύμα βιασμών, θα είσαι ψύχραιμη, δεν θα πεις τίποτα και στο τέλος απλά θα το αγκαλιάσεις”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα της δήλωσης της μητέρας της 12χρονης:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook