Άκουσα πως σήμερα πήγε συνεργείο της Περιφέρειας για να αλλάξει κάποια τμήματα από τις μεταλλικές μπάρες που υπάρχουν στον ΒΟΑΚ στο σημείο στο οποίο σκοτώθηκε την περασμένη Κυριακή ο άτυχος 29χρονος Νίκος Σφυράκης λίγο πριν τον κόμβο της Σούδας.

Μόνο που τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από καταγγελίες οδηγών που επιρρίπτουν ευθύνες στην Περιφέρεια, όχι για τις μπάρες που είναι δεξιά στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χανιά , αλλά για το γεγονός της συγκέντρωσης των νερών της βροχής, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την υδρολίσθηση των τροχών και των οχημάτων.

Μάλιστα σε σχετική του ανάρτηση, ο πρόεδρος του συλλόγου πρόληψης τροχαίων ΕΣΥ-ΠΡΟΤΑ Γιάννης Λιονάκης αναφερόταν συγκεκριμένα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, κοντά στο τσιμεντένιο διάζωμα.

«Στη διασταύρωση λοιπόν της Σούδας στην αρχή του στηθαίου του, ποτέ στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας…….» έγραψε χαρακτηριστικά εξηγώντας πως γίνεται η υδρολίσθηση στις λιμνούλες που σχηματίζουν τα νερά της βροχής λόγω κακοτεχνίας του οδοστρώματος και ζητώντας την άμεση παρέμβαση.

Τώρα το πώς θα λύσει το άκρως επικίνδυνο αλλά και θανατηφόρο αυτό πρόβλημα, η παρέμβαση της Περιφέρειας με την αντικατάσταση τμημάτων των μεταλλικών μπαρών που υπάρχουν….απέναντι, δεν το γνωρίζω και ελπίζω να καταδεχθούν να το εξηγήσουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook