Σοκ στη διεθνή showbiz από τον θάνατο της ντίβας της pop. Τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής αποχαιρετούν την Whitney…

«Με ραγισμένη καρδιά και με δάκρυα για τον σοκαριστικό θάνατο της φίλης μου, της ασύγκριτης Whitney Houston», έγραψε η Mariah Carey, που συνεργάστηκε μαζί της για το Οσκαρικό «When You Believe» το 1998. Ο σύζυγος της Mariah, Nick Cannon έγραψε: «Να λέμε στους αγαπημένους μας ότι τους αγαπάμε όσο είναι ακόμη εδώ. Μακάρι να είχα πει στην Whitney πόσο σπουδαία ήταν μία τελευταία φορά». «Σοκαρισμένη που χάσαμε την απίστευτα ταλαντούχα Whitney Houston!» έστειλε μήνυμα η Gloria Estefan. «Στέλνω τις προσευχές μου για ειρήνη και ηρεμία στην οικογένειά της, φίλους και θαυμαστές. Τι απώλεια! Τι εκπληκτικό ταλέντο!».

\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/12/article-2099988-11B0AA5B000005DC-786_964x869.jpg\"

Η Dolly Parton, που συνεργάστηκε με την Whitney Houston στο τραγούδι που ανέμενε να την καθιερώσει ως εικονική ερμηνεύτρια, το I Will Always Love You, έγραψε: Η δική μου είναι μία από τις εκατομμύρια καρδιές που ράγισαν από τον θάνατο της Whitney Houston. Θα είμαι πάντα ευγνώμων και με δέος μπροστά στην εξαιρετική ερμηνεία της στο τραγούδι μου και μπορώ πραγματικά να πω από τα βάθη της καρδιάς μου ‘Whitney, θα σ’ αγαπώ για πάντα. Θα μας λείψεις’».

\"http://ditcradio.com/wp-content/uploads/2012/02/whitney6.jpg\"Η νονά της Aretha Franklin τόνισε: «Δεν μπορώ να μιλήσω αυτήν τη στιγμή. Είναι τόσο απίστευτο και σοκαριστικό!». Ο θρυλικός παραγωγός Quincy Jones, με γραπτή του ανακοίνωση, δήλωσε: «Πάντα θα μετανιώνω που δεν είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της. Ήταν αυθεντική και ένα ταλέντο πέρα παό κάθε σύγκριση. Θα μου λείψει απίστευτα».

«Ένα φως έσβησε στη μουσική κοινότητα σήμερα και στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της, τους φίλους και θαυμαστές και σε όλους όσους άγγιξε η όμορφη φωνή της», επισήμανε ο πρόεδρος και CEO της Recording Academy, Neil Portnow.

Ο Barry Manilow είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε η Whitney Η καρδιά μου πάει στην οικογένειά της, τον Clive (Davis – μέντορά της), και σε όλους όσοι γνώριζαν κι αγαπούσαν αυτήν την απίστευτα ταλαντούχα και όμορφη καλλιτέχνιδα». «Ήξερα την Whitney από τότε που ήταν μικρό κορίτσι και την αγαπούσα», είπε ο Smokey Robinson. «Ήταν σαν οικογένεια για εμένα, θα μου λείψει!», πρόσθεσε.

«Είμαι συντετριμμένη» ανέφερε η Paula Abdul, ενώ η Nicki Minaj έγραψε: «Είμαι απολύτως συντετριμμένη με τα νέα για την Whitney Houston. Τι τραγική, τραγική απώλεια. Χριστέ και Κύριε, όχι η Whitney Houston. Η καλύτερη όλων των εποχών»».

«Χάσαμε ακόμη έναν θρύλο. Αγάπη και προσευχές για την οικογένεια της Whitney. Θα μας λείψει», έγραψε η Christina Aguilera, ενώ η Rihanna ανήρτησε στο twitter: «Χωρίς λόγια, μόνο δάκρυα αγαπημένη Whitney». «Τόσο συντετριμμένη. Θα σε αγαπάμε για πάντα Whitney, R.I.P.», ανήρτησε η Katy Perry.
\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/12/article-2099988-11B1118D000005DC-131_964x560.jpg\"

\"http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/12/article-2099988-11B0C866000005DC-886_964x224.jpg\"


(Daily Mail)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook