Ειδικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου έχει τεθεί σε λειτουργία το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω του οποίου οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σε πραγματικό χρόνο για τις βεβαιωμένες οφειλές τους και να προχωρήσουν σε μερική ή ολική εξόφληση του λογαριασμού τους, εύκολα και άμεσα, με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία παρέχεται μέσω της νέας, πλήρως αναβαθμισμένης ιστοσελίδας του Δήμου www.minoapediadas.gr ακολουθώντας τη διαδρομή:

www.minoapediadas.gr -> Είσοδος ως Δημότης -> e-Υπηρεσίες -> Ηλεκτρονικές Πληρωμές -> Βεβαιωμένες Οφειλές -> Είσοδος με χρήση κωδικών TAXISnet -> Εισαγωγή των στοιχείων σας & Εγγραφή.

Επιπλέον μέσω της νέας υπηρεσίας, παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσης ή αποθήκευσης της απόδειξής πληρωμής καθώς και η αναζήτηση, μέσα από το ιστορικό πληρωμών, όλων των συναλλαγών που έχει πραγματοποιήσει κάθε πολίτης.

«Ήταν μια δέσμευση μας η οποία έγινε πράξη και είμαστε ιδιαιτέρα χαρούμενοι που ο Δήμος μας περνάει από την εποχή της ουράς στα γκισέ στην εποχή της ψηφιακής εξυπηρέτησης του δημότη, με στόχο την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του. Το επόμενο διάστημα ο Δήμος μας θα θέσει σε λειτουργία και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των πολιτών και την ενίσχυση της συμμετοχικής διακυβέρνησης», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

Από την πλευρά του ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Γαβριήλ Κουρής τόνισε: «Με τις e-πληρωμές οι πολίτες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να τακτοποιούν τις βεβαιωμένες οφειλές τους προς τον Δήμο από το σπίτι, το γραφείο, το κινητό ή τον υπολογιστή τους χωρίς καμία ταλαιπωρία, ενώ στην ιστοσελίδα του Δήμου έχουν αναρτηθεί βήμα-βήμα οι σχετικές οδηγίες για τη διαδικασία e-πληρωμών».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook